2777
2789

منم لایک دکتر گفته عمل کنم میترسم

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در جریانش نیستم خیلی

فقط رفتم عیادت کسی که انجام داده خلاصه گفت که با لاپاراسکوپی بوده. و ۳تا سوراخ ریز زدن فقط

روزای اول یه خرده درد داشته

منع مواد غذایی هم داره

دردم از یار است و درمان نیز هم

سلام مادر من ماه پیش انجام داد

چون قند داشتن یه روز قبل عمل بستری کردن

عملش لیزری

بعد عمل بسیار درد داشتن و فردای عمل مرخص کردن

بعد مرخص شدن میتونی کارای شخصی خودت بکنی ولی بهتره از قبل سوپ بپزی آوندی دیگه درگیر نباشی

تا یه ماه هم گفتم گوشت و تخم مرغ نخور

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
نمیدونین چن وقت بعد عمل مرخص کردن

فردای عمل مرخصی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
من دردای شدید دارم فقط کافیه غذایی بخورم که یکم چرب باشه واویلاس

منم اینطوری ام وقتی درد میاد خیس عرق میشم خودمو میکوبم به در دیوار موهام میکشم یه درد وحشتناک

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

منم لایک دکتر گفته عمل کنم میترسم

حتما عمل کن

دردش شروع بشه عین درد زایمانه