2777
2789
عنوان

دعوا با نامزد

265 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

منو نامزدم سره ی ماجرایی با هم دعوای شدید کردیم

ماجرا اینطور بود که ی اقای مذهبی منو فالو کردن و من هم فالو بک .چون تعدادپست هاشون زیاد بود میخواستم ببینم چی گذاشته

در حالی که اون اقا 15 سال از من بزرگتر بود و نامزدم هم میدونست

نامزدم متوجه شد و به من فحش داد و حرف های خیلی بدی زد .واقعا تقصیر منه

یا اون مشکل داره

و همچنین دو تا از پسر همسایه های ما فوت کردن همسایه ی دیوار به دیوار بودن

رفتم بهشون تسلیت گفتم درحالی که نامزدم میکفت تو حق نداشتی بری چون اونجا پسرا میبیننت در حالی که خودع بابام بم گفت برو . و به پدرم گفت خیل بی غیرته

ایا ادامه ی رابطه با این ادم درسته

اولی حق با اونه ولی دومی نه

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم A💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت A 🥰همه ی ادما دنبال استفادن😪💔 میمیرم برات واسه اون چشات A🥲💝 دلم فقط بودی تن تورووو میخواد A 🥺💔 جونمم بخوای میدم دو دستی فدای چشات A 💝یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣 چنقانون میگم تو زندگی به درد هممون میخوره قانون یک: به هیچکس اعتماد نکن قانون دو : هیچکس جز خودت مهم نباشه قانون سه : بین غرور و زندگیت مجبور به انتخاب شدی همیشه غرورت رو انتخاب کن قانون چهار :تو تنها به دنیا میای و تنها از دنیا میری قانون پنج :صبر صبر صبر صبر صبر صبر صبر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااین دوتا مثال نمیشه گفت بددله ولی حق نداشت به پدرت بی حرمتی کنه

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

بهتره بگیم حساسه.ولی بیادب هم هست

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

و علیک .نه این آدم قطعااا شکاکه ..و آدمی که به زن خودش شک داره از اون ور با زنهای خراب تو رابطه س

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

تواولین مورد حق داشته ناراحت بشه ولی نباید فحش میداد

توقسمت دوم کلا حق نداشت دخالتی

بعدشم حسم میگه طرفت شکاک وبددله

بعدشم انقدر بیغیرته که به پدر یکی فحش میده

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه