2821
2789
عنوان

خونریزی دارم 😭

183 بازدید | 12 پست

سلام ،من تو هفته دهم بارداری هستم قبلا سه تا سقط داشتم 

دیشب یهو خونریزی کردم رفتم بیمارستان سونو انجام دادن گفتن بچه ضربان داره و سالمه و گفتن برو خونه شیاف بذار و استراحت کن اگه خونریزیت زیاد شد بیا. خداروشکر کمتر شده خونریزیم 

من از اول بارداریم هرروز امپول پروژسترون میزدم ولی چون دیابت دارم و قندمو بالا میبرد دکترم قطعش کرد ،صب که زنگ زدم بهش گفت اگه پروژسترون تو پایینتر از هفته ده قطع بشه خونریزی میاره و من نمیتونم الان داروی خاصی بهت بدم فقط هر 8ساعت شیاف بذار و تکون نخور زیاد. 

کسی بوده مثل من بوده باشه ؟نیاز به راهنمایی دارم 😢

ببخشید من تجربه زیادی ندارم تو هفته پنج خونریزی داشتم بعدشم شیاف زدم اما خب با خوردن یه سری غذا سقط شد یعنی شیاف واقعا کمک کرد و جنین هم رشد کرد..اینجور که میگی ضربانش نرماله و استراحت میکنی پس یعنی جای نگرانی نیست...فقط یه سوال میخواستم بپرسم اینکه من تو بارداری بعدی باید شیاف استفاده کنم از اول؟؟

خدایا مرسی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید من تجربه زیادی ندارم تو هفته پنج خونریزی داشتم بعدشم شیاف زدم اما خب با خوردن یه سری غذا سقط ...

اره عزیزم فک کنم باید امپول پروژسترون بزنی یا شیاف بذاری 

منم از اول بارداری لکه بینی داشتم و چند بار خونریزی کردم به خاطر هماتوم.

درمانش فقط شیاف و استراحته.

دستشویی هم فرنگی برو.

اگه جنین قلب داشته اصلا استرس نداشته باشه.

اگه به تازهگگی امپولتو قطع کردی خونریزیت به خاطر اون بوده.

من شیافم رو بعد از رفع هماتوم ولکه بینی طی ۱ ماه به تدریج کم و بعد قطع کردم.

ان شاالله به زودی رفع میشه.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
منم از اول بارداری لکه بینی داشتم و چند بار خونریزی کردم به خاطر هماتوم. درمانش فقط شیاف و استراحته ...

بعله امپولمو حدود ده روزه قطع کردم و قراره از اول خرداد پرولوتونو شروع کنم. خیلی نگرانم ،به نظرتون با شرایط الانم از شنبه شروعش کنم ایرادی نداره ؟

اره عزیزم فک کنم باید امپول پروژسترون بزنی یا شیاف بذاری 

ممنون عزیزم.انشالا که شما هم لکه بینی قطع بشه و با خیال راحت به ادامه باردا ی برسی..تنها چیزی که میدونم آینه که استراحت خیییلی مهمه

خدایا مرسی  
ممنون عزیزم.انشالا که شما هم لکه بینی قطع بشه و با خیال راحت به ادامه باردا ی برسی..تنها چیزی که مید ...

مرسی عزیزم انشالله ،از دیشب از جام بلند نشدم فقط یکی دوبار رفتم دستشویی اونم فرنگیه 

انقد استرس دارم با هر ترشح و دلدردی قلبم از جاش در میاد. کاش این روزا زودتر تموم شن😥

بعله امپولمو حدود ده روزه قطع کردم و قراره از اول خرداد پرولوتونو شروع کنم. خیلی نگرانم ،به نظرتون ب ...

عزیزم پروتولون همون  هورمون پروژسترونه و جای بچه رو محکم میکنه.

منم از هفته ی ۲۸ به خاطر درد واژن و لگن هفته  ای ۱ بار می ز نم.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
مرسی عزیزم انشالله ،از دیشب از جام بلند نشدم فقط یکی دوبار رفتم دستشویی اونم فرنگیه  انقد استر ...

درکت میکنم منم این روزا رو دیدم...اینکه با هر درد از ترس مرتب خودتو چک میکنی....وحشتناکه...انشالا که زودتر خوب بشی

خدایا مرسی  
2828
2791
2779
2792