دختربادها مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 948 عنوان رشد کم دور سر 48 بازدید | 6 پست سلام خانوما کسی بوده دور سر بچش کم رشد کنه؟مشکلی داشته؟دختر من بدو تولد زدن تو کارتش ۳۳ اما یک ماهگیش دکتر گرفت ۳۳ بود الان ک ده ماهه اساز ۷ ماهگی تا حالا انگاری کلا ۲ میل رشد کرده ترخدا اگه چیزی میدونید بهم بگید تجربه ای دارید ممنون 1404/11/08 | 18:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلفلریزمیزه عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 40 یکم عجیبه طبق نمودار کمه .رشد ذهنیش خوبه .میشینه چهار دست پا میره .تماس چشمی داره .غر زدن مثل به به ده ده مه مه داره
دختربادها مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 948 یکم عجیبه طبق نمودار کمه .رشد ذهنیش خوبه .میشینه چهار دست پا میره .تماس چشمی داره .غر زدن مثل به به ... از ۷ ماهگی روی ۴۲ و نیم مونده اره چاردست و پا میرهمیشینهاز مبل و دیوار میگیره راه میره غر زدن ک فراوون اره تماس چشمیش هم خوبه
فلفلریزمیزه عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 40 از ۷ ماهگی روی ۴۲ و نیم مونده اره چاردست و پا میره میشینه از مبل و دیوار میگیره راه میره غر زد ... ۴۲ فکر کردم خیلی کمتر آخه گفتین از ۷ ماهگی دومیل رشد کرده ۴۲ که خوبه
دختربادها مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 948 ۴۲ فکر کردم خیلی کمتر آخه گفتین از ۷ ماهگی دومیل رشد کرده ۴۲ که خوبه ن منظورم این بود از اون موقع تا الان توی ۳ ماه ۲ میل رشد کرده