2777
2789
عنوان

سوال دارم

107 بازدید | 11 پست

من تو این دو سال که ازدواج کردم بچه نمیخواستم همه ی نزدیکی هام محافظت شده بود الان که بچه میخوام 4 ماه که باردار نمیشم همه ی آزمایش هام سالم بوده سونوگرافی هم همین طور.سوالم اینجاست ممکنه بخاطر اینکه رحمم به اسپرم عادت نداره دیر باردار بشم؟؟ بازم برم دکتر؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تو فیلماس که از کنار هم رد میشن بار اول حاملن... وقتی بچه میخوای حامله نمیشی همه چی هم اوکیه/ منم اینجور شدم میفهمم... فقط انرژی مثبت بده به خودت و بهش فکر نکن دیر یا زود خودش میاد بهش فکر کنی ناز میاره نمیاد

سلام عزیزم. ان شالله که مشکلی نیست و به زودی باردار می شی .

اصولا میگن یک سال اقدام مداوم باید داشته باشی و بعدش شک کنی که آیا مشکلی هست یا نه

به نظرم اگر آزمایش و سو نو و عکس رنگی از رحمتون خوب بوده حتما همسرتون هم یه آزمایش اسپرم بدهند تا خیالتون راحت بشه که مشکلی نیست

نه ارتباطی نداره. ممکنه یکی سن بالا ازدواج کنه ولی راحت باردار بشه...

من خودم 7ماهه اقدام کردم نشده ولی تا یک سال جای نگرانی نیست هرماه 20% احتمال بارداری وجود داره.. ولی ازمایشهای روتین بارداری رو بده. بری دکتر بگی قصد بارداری دارم خودش همه چیزو چک میکنه به سلامتی و بدون استرس باردار میشی ایشالله

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را
عزیزم تا یکسال طبیعیه که باردار نشی اما بیشتر از یکسال باید تحت نظارت دکتر باشی .همسرت هم باید ازمای ...

ببخشیدامروزچهارروزازموعدم میگذره بی بی منفی. کی بزنم دوباره مطمین شم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
ببخشیدامروزچهارروزازموعدم میگذره بی بی منفی. کی بزنم دوباره مطمین شم

فردا صبح با ادرار غلیظ یعنی وقتی هنوز چیزی نخوردی و ناشتایی امتحان کن عزیزم اگر تا چند روز دیگه هم پریود نشدی برو ازمایش تیتر بتا بده .اصلا هم زود ناامید نشو .