2777
2789
عنوان

نظرتون چیه❓️

65 بازدید | 8 پست

من منطقه ۱ هستم سهمیه ندارم. تو عمرم اصلا تست زنی کار نکردم حاضرم چندین سال پشت کنکور بمونم ولی یا دندون برم یا پزشکی. رشته های دیگه تو تجربی اصلا ارزش نداره مثلا پرستاری؛ علوم ازمایشگاه و... اگه کارمند بشی همون اندازه حقوق دریافت میکنی شایدم بیشتر تازه استرست هم کمتره ولی لاقل اگه دندون قبول بشی

هم ارزش اجتماعیت بالاست هم میتونی مستقل از دولت کار کنی و درامدت برای خودت باشه.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

علاقه مهمه

علاقه واقعی نه القایی و دید مردم و فلان

الان من دوست فیزیوتراپیست دارم که درامد بالایی داره جایگاه اجتماعیشو هم داره

دوستی دارم که ژنتیک خونده مهاجرت کرده و شرایط خوبی داره

از طرفی دوستی دارم که رفت دندون پزشکی چون فکر میکرد علاقه داره و پول توشه ولی سال چهارم انصراف داد رفت داروسازی و الان خوشحاله

پزشکی هم همینطور خوبی داره بدی داره

ولی هر رشته ای خواستی تمام تلاشتو بکن دانشگاه خوب و شهر بزرگ بری

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

علاقه مهمهعلاقه واقعی نه القایی و دید مردم و فلانالان من دوست فیزیوتراپیست دارم که درامد بالایی داره ...

درسته من واقعا علاقشو دارم ولی مثلا دیگران میگن اگه ۲ بار کنکور دادی قبول نشدی برورشته های دیگه پشت کنکور بمونی عمرت تلف میشه من هر چی برم هم اینکه جایگاهش مث پزشکی نیست هم مطمئنم سریع انصراف میدم چون حالم با اون شغل خوب نیست صرفا چون نمیخاستم بیشتر پشت بمونم انتخابش کردم

درسته من واقعا علاقشو دارم ولی مثلا دیگران میگن اگه ۲ بار کنکور دادی قبول نشدی برورشته های دیگه پشت ...

از همین الان به فکر پشت کنکور موندن نباش

تو باید تمام تلاشتو بکنی همون سال قبول شی

ولی خب بازم بوده کسی که 5 سال کنکور داده تا رشته مورد نظرش رو اورده و الان خوشحاله

من خودم اینجوری نیستم و ترجیح میدم اگه یک یا دو سال تمام تلاشمو کردم به علاقه ها و الویت های دیگه ام برسم

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

دیگه یه سال بشین درست بخون قبول شی چند سال نشستن عمر هدر دادنه

خب وقتی میدونم رشته دیگه ای برم حالم با اون رشته خوب نیست چرا باید انتخابش کنم؟ صرف اینکه جرئت تلاش های دوباره نداشتم؟

خب وقتی میدونم رشته دیگه ای برم حالم با اون رشته خوب نیست چرا باید انتخابش کنم؟ صرف اینکه جرئت تلاش ...

میگم یعنی هنوز شروع نکرده تو فکر اینی که اگه نشد پشت میشینم این اطمینان خاطری که به خودت میدی ممکنه باعث شه شل بگیری

بدون که هر سال هی شرایط بدتر میشه پس همه تلاشتو بکن که یکساله قبول شی