2777
2789
عنوان

نظرتون چیه❓️

56 بازدید | 8 پست

من منطقه ۱ هستم سهمیه ندارم. تو عمرم اصلا تست زنی کار نکردم حاضرم چندین سال پشت کنکور بمونم ولی یا دندون برم یا پزشکی. رشته های دیگه تو تجربی اصلا ارزش نداره مثلا پرستاری؛ علوم ازمایشگاه و... اگه کارمند بشی همون اندازه حقوق دریافت میکنی شایدم بیشتر تازه استرست هم کمتره ولی لاقل اگه دندون قبول بشی

هم ارزش اجتماعیت بالاست هم میتونی مستقل از دولت کار کنی و درامدت برای خودت باشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه مهمه

علاقه واقعی نه القایی و دید مردم و فلان

الان من دوست فیزیوتراپیست دارم که درامد بالایی داره جایگاه اجتماعیشو هم داره

دوستی دارم که ژنتیک خونده مهاجرت کرده و شرایط خوبی داره

از طرفی دوستی دارم که رفت دندون پزشکی چون فکر میکرد علاقه داره و پول توشه ولی سال چهارم انصراف داد رفت داروسازی و الان خوشحاله

پزشکی هم همینطور خوبی داره بدی داره

ولی هر رشته ای خواستی تمام تلاشتو بکن دانشگاه خوب و شهر بزرگ بری

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

علاقه مهمهعلاقه واقعی نه القایی و دید مردم و فلانالان من دوست فیزیوتراپیست دارم که درامد بالایی داره ...

درسته من واقعا علاقشو دارم ولی مثلا دیگران میگن اگه ۲ بار کنکور دادی قبول نشدی برورشته های دیگه پشت کنکور بمونی عمرت تلف میشه من هر چی برم هم اینکه جایگاهش مث پزشکی نیست هم مطمئنم سریع انصراف میدم چون حالم با اون شغل خوب نیست صرفا چون نمیخاستم بیشتر پشت بمونم انتخابش کردم

درسته من واقعا علاقشو دارم ولی مثلا دیگران میگن اگه ۲ بار کنکور دادی قبول نشدی برورشته های دیگه پشت ...

از همین الان به فکر پشت کنکور موندن نباش

تو باید تمام تلاشتو بکنی همون سال قبول شی

ولی خب بازم بوده کسی که 5 سال کنکور داده تا رشته مورد نظرش رو اورده و الان خوشحاله

من خودم اینجوری نیستم و ترجیح میدم اگه یک یا دو سال تمام تلاشمو کردم به علاقه ها و الویت های دیگه ام برسم

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

دیگه یه سال بشین درست بخون قبول شی چند سال نشستن عمر هدر دادنه

خب وقتی میدونم رشته دیگه ای برم حالم با اون رشته خوب نیست چرا باید انتخابش کنم؟ صرف اینکه جرئت تلاش های دوباره نداشتم؟

خب وقتی میدونم رشته دیگه ای برم حالم با اون رشته خوب نیست چرا باید انتخابش کنم؟ صرف اینکه جرئت تلاش ...

میگم یعنی هنوز شروع نکرده تو فکر اینی که اگه نشد پشت میشینم این اطمینان خاطری که به خودت میدی ممکنه باعث شه شل بگیری

بدون که هر سال هی شرایط بدتر میشه پس همه تلاشتو بکن که یکساله قبول شی