2777
2789
عنوان

تاج 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 91 پست
مامان منم تو سالنش یه ویترین تاج داره ( بدل ) و اکثری ها حتی اون عجیب ها هم عروس ها انتخاب میکنن و ا ...

میگم کلا یا ما داریم یه دنیای دیگه زندگی می کنیم یا کاربرای اینجارو از دنیای متفاوتی هستن😅

یسری حرفا که اینجارو میشنوم تو واقعیت یبارم ندیدم

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

تاج طلا هم الان یسری شهرای خاص مخصوصا جنوب کشور مثل اهواز و...رایج هست

عروس عرب اهواز دیدم تاج طلا گذاشته

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم سالن زیبایی داره یه ویترین تاج دارن و واقعاً عروس و حتی همراه عروس ها خیلی ازشون اجاره میک ...

آره دقیقا

والا عروس اصلا با تاج و لباس پفیش عروسه 😅

حس میکنم این عروسای بدون تاج و لباس ماکسی بعد ده سال تبدیل میشن به عروسای دهه هشتادی که الان به نظر زیاد جالب نیستن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
قبلاً میذاشتن جدیدا کمتر

درسته ولی خب سن کاربرها هم انقدر کم نیست که قضیه براشون انقدر مضحک باشه

حتی دختر منم تاج دیده و دلش تاج میخواد 😅

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

میگم کلا یا ما داریم یه دنیای دیگه زندگی می کنیم یا کاربرای اینجارو از دنیای متفاوتی هستن😅یسری حرفا ...

من جنبه شنیدن اکثر چیزها رو دارم😂

خودم میگم دستم زشته

اون لباسه که عکس گذاشتم خیلییی زشته

طلاهام خزه

حتی تاج هم خودم دوست ندارم دیگه ولی این ندیدیم و مسخره میکنیم و اینا دیگه خیلی عجیب بود برام

درسته ولی خب سن کاربرها هم انقدر کم نیست که قضیه براشون انقدر مضحک باشه حتی دختر منم تاج دیده و دلش ...

اینجا فقط میخوان ساز مخالف بزنن وگرنه منم بچه بودم کلی تاج بدل داشتم 😅🤣

تاج طلا هم الان یسری شهرای خاص مخصوصا جنوب کشور مثل اهواز و...رایج هست عروس عرب اهواز دیدم تاج طلا ...

من که ندارم

آبجیم اگر نمیرفت با پرنسسعلی پس احتمالا به تاج میرسید 😅

من جنبه شنیدن اکثر چیزها رو دارم😂خودم میگم دستم زشته اون لباسه که عکس گذاشتم خیلییی زشتهطلاهام خزهح ...

شایدم فکت ه واقعا اکثرا کاربرای اینجا مردان زن نمان😅

من که ندارمآبجیم اگر نمیرفت با پرنسسعلی پس احتمالا به تاج میرسید 😅

خانم دکتر خواستگار عرب داشتو😀

اینجا فقط میخوان ساز مخالف بزنن وگرنه منم بچه بودم کلی تاج بدل داشتم 😅🤣

خواهرمم سنش کم بود تاج بدل از سالن مامانم برده بود مدرسه نمایش بازی کرده بودن

تاج روی مقنعه 🤣🤣

خانم دکتر خواستگار عرب داشتو😀

همون برادر دوستم که براتون گفتم چند روز پیش و بخاطر پرنسسعلی از دستش دادیم

شاینا به پیشنهاد هانا و شوهرم میخواستم برم النگو کویتی بخرم توی چند روز ۵ میلیون طلا گرون شد🤣🤣😅

الان تصمیمم رو پس گرفتم امیدوارم دیگه گرون نشه🤣🤣🤣🤣🤣