2777
2789
عنوان

تاج 😅

1309 بازدید | 91 پست

یه تاپیکی گفتن به طلا علاقه دارید؟ گفتم سلیقه ای هست ؛ من دوست ندارم

گفتن گربه دستش به گوشت نمیرسه و...

بعد من تاپیک زدم گفتم قبلا طلا استفاده میکردم و هنوز هم دارم ولی استفاده نمیکنم و عکس هم بقیه گفتن بذار خودم نمیخواستم

من توی یه بخشی از متنم نوشتم شوهرسابقم برام تاج طلا خریده بود ( مثل تاپیک قبلی نگید پز؛ چون طلاق گرفتم و تاج رو به ایشون پس دادم و زندگی مشترک خوبی هم نداشتم در مجموع و البته وزن تاج هم زیاد نبود)

حالا واکنش ها خیلی عجیب بود و گفتن ما عروسی که تاج بذاره مسخره میکنیم

چه میدونم ندیدیم کسی تاج بذاره

و...

ولی خدایی اون زمان همه عروس ها تاج میذاشتن و الانم باز خیلی ها تاج میذارن ولی بدلش رو

حتی همچنان سالن های مطرح هم برای عروس ها تاج میذارن و واقعا تعجب کردم !!!!

گرچه من درنهایت با اون عروسی نگرفتم ولی خب هرچی فکر میکنم توی اون دوره عروس بدون تاج یادم نمیاد 🤣

حالا بیشتر عروس های اطراف شما تاج گذاشتن یا نه؟

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نینی سایت نگو بگو سایت ندا در سرزمین عجایب

جدا تو اطرافشون هیچ تو مجازی هم نمیبینن تاج رو سر عروسارو؟

یعنی فقط یه چیزی بگن که باهات مخالفت کنن دیگه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من خودم دیگه تاج دوست ندارم و اگر جای یه عروس باشم انتخابم نیست؛ چه طلا و چه بدل

ولی اینکه یکی بگه تاج داشتم ؛ بعد برگردی بگی ما کسی که تاج بذاره رو مسخره میکنیم خیلی نامردیه

مثلاً عاطفه کبیری بیشتر عروس هاش تاج دارن

.

نینی سایت نگو بگو سایت ندا در سرزمین عجایب جدا تو اطرافشون هیچ تو مجازی هم نمیبینن تاج رو سر عروسارو ...

من مامانم سالن زیبایی داره یه ویترین تاج دارن و واقعاً عروس و حتی همراه عروس ها خیلی ازشون اجاره میکنن

باز حالا میگن سالن مامانت هم خزه 🤣

ولی من پیج عاطفه کبیری رو زیاد توی اینستا میبینم اونم برای بیشتر عروس هاش تاج میذاره

باوجود اینکه خودم دیگه تاج دوست ندارم ولی به بیشتر عروس ها میاد

.

مریم جان هم شهر خودم هم تهران بیشتر عروس هایی که دیدم تاج داشتن البته تاج طلا نه ازهمون تاج ها که سالن ها کرایه میکنن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مریم جان هم شهر خودم هم تهران بیشتر عروس هایی که دیدم تاج داشتن البته تاج طلا نه ازهمون تاج ها که س ...

مامان منم تو سالنش یه ویترین تاج داره ( بدل ) و اکثری ها حتی اون عجیب ها هم عروس ها انتخاب میکنن و اجاره میکنن

دیگه فرد مشهور بخوایم بگیم عروس های عاطفه کبیری اونام بیشترشون تاج دارن

من خودم خیلی ساله از تاج زده شدم ولی اینکه بگی ما مسخره میکنیم و اصلا ندیدیم بدجنسیه

.

2790
2778
2791
2779
2792