2821
2789
عنوان

ولنتاین

89 بازدید | 10 پست

کیف پول گرفتم سرکلیدی گرفتم ساعتو تابلو موزیکالو قاب گوشیو گردنبندم گرفتم، دلم ی باکس میخواد ک زیر ی تومن باشه ولی قیمتارو ک میبینم نا امید میشم چیبگیرم بنظرتون؟

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

ولنتاین نداریم امسال

همه توتاپیکای نوروز اینو میگن گفتم منم تو ولنتاین بگم ، غریبه از کنار سایت رد شد خدای نکرده فکر نکنه یه مشت ادم متناقص چندرنگ فرصت طلب اینجا دور هم جمع شدن

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همینا کافیه دیگه

نههه منظورم این نیست ک الان اینارو گرفتم منظورم اینه سالای قبل گرفتم اینارو و دپباره نمیتونم تکراری بگیرم

ولنتاین نداریم امسالهمه توتاپیکای نوروز اینو میگن گفتم منم تو ولنتاین بگم ، غریبه از کنار سایت رد شد ...

چرا نداریم؟

اهااااخه باکس زیر یه تومن که نیس کلا🥲🥲حداقللل ۱ و نیم

😭😭😭منم از همین رنج میبرم تا الان ی تابلو خیلیی کوجولو9/12گرقتم عکس چشامونه ولی زشته فقط ی تابلو کوجولو باشه مشستم ی شیشه عشق برداشتم تزیینش کردم ی نامه کوجولو انداختم توش از این کاردستیه هست دوتا چسب زخم همو بغل کردن از اونم درست کردم ولی میگم اخه دوتا کاغذو ی شیشه کوجولو با ی تابلو سبک میست؟

😭😭😭منم از همین رنج میبرم تا الان ی تابلو خیلیی کوجولو9/12گرقتم عکس چشامونه ولی زشته فقط ی تابلو ک ...

بستگی به پارتنرت داره اگه با همینا خوشحال میشه که چه حالی مهم اینه به یادش بودی

ولی خب اگه خودت روت نمیشه راستشو بخوای یه کوچولو کمه برای ولنتاین

از گل خوشش میاد؟ دسته گلم ایده خوبیه

بعضی از پسرا دوست دارن

میتونی کیک شکلاتی درست کنی واسش ببری

یه فنجون بخری

همینا به ذهنم میرسن🥲

بستگی به پارتنرت داره اگه با همینا خوشحال میشه که چه حالی مهم اینه به یادش بودیولی خب اگه خودت روت ن ...

اره از اوناس ک حتا با ی نامه خوشحال میشه ولی نب حقیقتن خودم روم نمیشه...

راسسسستتت میگیی دسته گلم ایده خوبیهه اصا به ذهنم نرسید مرسییی از کمکت❤❤🥲

2824
2823
2791
2779
2792