2777
2789
عنوان

اکسیس وای

34 بازدید | 2 پست

اول از همه دوست دارم نظر همه رو بدونم راجب کساییکه ضد لکای مختلفی استفاده کردن و نتیجه داده؟؟

و دوم میخوام راجب همه چیزایی که تو این ۷۰ روز استفاده کامل از اکسیس وای میدونم رو بگم.

چون پوست که پر از جوش فعال و لک و جای جوش بود تا ۸۰ و حتی ۹۰ درصد خوب شده

یک(طرز استفاده): فقط شبا اونم بعد از خوب شستن صورت میزنم روی هر طرف صورتم یه پمپ و بعد پخشش میکنم به صورت ضربه ای و روی صورتم نمیکشم و زیاد ماساژ نمیدم❗️

روزای اول استفاده پوست کاملا برون ریزی داره و بعد چند بار پوستت دیگه جوش نمیزنه و قبلیاهم خودشون خشک میشن و نکته مهم که روزای اول نباید هر شب زده بشه ، یک شب درمیون و بعدشکه پوست عادت کرد هر شب

و حتما ضد افتاب بزنین وگرنه نتیجه نمیده اصلا یا نتیجه خوب نمیده!!

دو( مدت زمان نتیجه): روی هر پوست واکنش متفاوتی داره ولی به صورت کلی اینطوریه که ،منتظر معجزه نباشید،و یک هفته اول برون ریزی دارین، و هفته بعد همه جوشای فعال رو خشک میکنه و دیگه جوش نمیزنین، از هفته سوم لکای قرمزتون که تازه هستن رو کمرنگ میکنه و از بین میبره و کم کم روی لکای قهوه ای تاثیر میزاره و من بعد از ۷۰ روز استفاده که صورتم پر از لک قهوه ای پر رنگ بود الان هیچ ردی ازشون نمونده یا اگه مونده باشه لک صورتی کمرنگن که میدونم اوناهم با استفاده بیشتر از بین میرن

فیکش خیلی زیاده باید از جای مطمئن بگیرین به انلاین شاپا زیاد اعتماد نکنین مگر اینکه معتبر باشه حتما بعد خرید چک کنین

همین، و راجب قیمتش هم با اینکه خیلی گرونه ولی ارزش خرید رو داره واقعا و تا۵.۶ ماه کارتونم را میندازه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان