2777
2789

من خیلی به بو حساسم کوچیکترین چیزی حالم بهم میخوره تا حد مرگ میرم انقد شدید حالم بد میشه یه داداش دارم کلاس دومه نه مسواک میزنه نه به خودش میرسه سعی میکنم شده بزور ناخونش بگیرم پرتش کنم تو حموم نمیرههه بو پاش ادمو خفه میکنه از کنارم رد میشه دلم میخواد بالا بیارم اتاقمون مشترکه احساس کردم بو بدی میاد کل اتاق گشتم بو کردم دیدم زیر تخت جورابشو گذاشته انقد حالم بد شد بیحال شدم هرچی ام جیغ داد میزنم برو حموم یا پاهاتو بشور جوابمو میده بابام میگه ولش کن بچس اخه کدوم بچه ای یک هفته یک هفته مسواک نمیزنه صبحا انقد دهنش بو میده از ۴کیلومتریش نمیتونی رد شی بهترین مسواک برقی فانتزی همه چی براش خریدیم نمیاد بزنه دیگه واقعا نمیکشم دارم میمیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بازبون خوش باهاش حرف بزن با دادو بیداد بدتر لج میکنه دوم دبستان هنوز خیلی کوچیکه میشه راحت تو ...

چقد باهاش حرف بزنم کثافت بو گندویه دومی نداره بخدا دیگه خسته شدم