2821
2789
بله دقیقا همینه ولی جونهای الان باید حسرت بخورند انشاالله که کنار بیاند طلا خیلی مهم نیست ولی خوراک ...

میفهمم

بخدا ما هم همینیم

باور می کنی لباس زیر و کفش بچه هارو از دیجی کالا قسطی گرفتم

ندارم خب چیکار کنم

❤خدایا شکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سال ۹۶ ازدواج کردم تازه شده بود هجده سالم از همون موقع طلا رفت بالا طلا گرمی ۱۳۰ تومن بود من خرید ...

دقیقا منم عزیزم

حلقه ام گرون ترین طلایی که دارم با گرمی ۱۲۰ حدود ۲ تومن خریدم سال ۹۶

بعدش پسرم که دنیا اومد همسرم یه دستبند نازک خرید با گرمی ۷ تومن

دوست داشتم با هدیه ها یه انگشتر بخرم که نشد و از تولد پسرم تا الان تو این چند ماه ۱۲ میلیون گرون تر شد

باور نکردنیه

ولی واقعا سعی میکنم غصه نخورم پول خیلی بی ارزش

فیلم رو دید که میگه سپهر بابا کجایی ؟چقدرررررررجناااازه اونجا بود وااااااای بالای ۵۰۰ تا

توروخدا اگر تلویزیون ایران نمیبینین صحت خبرها رو چک کنین که قلبتون اضافه غصه نخوره 😔💔

به خدا منم ناراحتم استثنا این خبرو میگم

بقیه دوستان نظر بدن؟؟؟مستاجره طرفمیخاد طلا بفروشه رو گرمی ۲۲که باهاش یه خونه نوسازشیک موقعیت مناسب م ...

اره

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی، از نسل خاکی ها خود را جدا دیدی🩶

منم پارسال عروسی کردم همش با خودم میگم کاش همه زورمون رو میزدیم بیشتر حقوقمون روطلا میدادیم همش به ش ...

دقیقا حرف منه، اخه من برام سر عقد کادو طلا کم دادن خانواده همسرم و خب خودشو نتونست خیلی بده،همش میگفتم هرماه شده چند سوت از حقوق و میخرم برای طلا میذارم ولی سست بودم و نمیکردم اینکارو چه کنیم دیگه الان شرایط همه یکیه

2790
2823
2791
2779
2792