راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره یادمه من پارسال اخر شهریور عروسی کردم طلا 3 و خورده بود خدا کی میخواد جوابشونو بده نابود کردن مر ...
من سال ۹۶ ازدواج کردم تازه شده بود هجده سالم از همون موقع طلا رفت بالا طلا گرمی ۱۳۰ تومن بود من خریدم و سال ۹۷ گرمی ۴۰۰ هزار تومان بود لازم داشتم فروختم و انگار بمب رفت بالا و دیشب ساعت 1 شب خواستم بخوابم طلا گرمی ۱۸ بود و صبح ساعت هفت طلا گرمی نوزده و نیم و الان بیستو خورده ای مگر چی شده ؟؟؟؟؟؟ قیامته؟
اره یادمه من پارسال اخر شهریور عروسی کردم طلا 3 و خورده بود خدا کی میخواد جوابشونو بده نابود کردن مر ...
منم پارسال عروسی کردم
همش با خودم میگم کاش همه زورمون رو میزدیم بیشتر حقوقمون روطلا میدادیم همش به شوهرم میگم کاش به خودت فشار می اوردی حسابی طلا میخری تو دوره عقد و عروسی اونم میگه من چه میدونستم قراره اینجوری بشه
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛