2777
2789
خیلی کلیه ادب ممکن به صورت ساکت بودن و منفعل بودن هم تعبیر شه که برای خیلی ها دفع کنندست

آیا ساکت بودن به معنای ادب است ؟

خیر

آیا منفعل بودن به معنای ادب است ؟

خیر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

لاشی🤣

این جمله رو خیلی ها به طنز میگن اما واقعا ممکن بر اساس چند اصل روانشناسی جذاب به نظر برسه ، اصل کمبود میگه اگه ادم ها چیزیو از دست رفتنی در نظر بگیرن بیشتر بهش ارزش میدن و رفتار افراد این شکلی هم وایب از دست رفتنی بودن رو میده برا همین ادم ها میخوان نگه دارن و تغییرش بدن و براساس همین جذاب میشه در نظرشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاغل بودن زن و محکم و بااعتماد به نفس صحبت کردنش و تمیز و مرتب بودن ظاهرش در گورد نردا تا حالا فکر ن ...

اعتماد به نفس یکی از مهم ترین ویژگی هایی که ادم ها براشون جذابه

دقیقا من خودم خیلی ساکت و منفعل و متنفرم از این ویژگی ولی خب ذاتا اینجوریم عوض نمیشم

ویژگی های ذاتی یک ادم اصلا بد نیست و اتفاقا همه ادم ها خیلی ارزش های زیادی تو خودشون دارند ولی نشون دادن این ارزش ها است که باعث جذابیت میشه ، و این یه چیز که میشه یادش گرفت

سنگ راه نباشه همراه باشهاحترام رو حفظ کنهدرک بالا از شرایط طرف مقابلخوشگل باشه(دوستان در هرصورت این ...

خوشگلی و زیبایی یکی از مهم ترین ملاک ها در جذب اولیه هست و همه ادم ها در نگاه اول از طریق زیبایی فرد تصمیم میگیرند که باهاش ارتباط برقرار کنند یا نه

معمولا از مردای باهوش خوشم میاد یه حرفی رو یه بار بزنم بفهمه درک کنه، شده چندبار باید بگم طرف منظورم ...

دقیقا هوش و ثبات هیجانی دو ویژگی که عملکرد یک انسان خصوصا مرد هارو در اینده پیش بینی می کنه و برای تمام انسان ها جذابه

کی گفته نمیتونه منبع حمایت و جذابیت باشه ؟

برای این که ممکن نتونه در وقتش از شما دفاع کنه و یا ادم محتاط باشه که معمولا افراد محتاط در جمع کردن سرمایه و حمایت از فرد دیگه به نسبت ادم هایی که ثبات هیجانی دارند ضعیف تر عمل می کنند

من زیاد سعی کردم نتونستم اخلاقم رو عوض کنم

خب با سعی کردن و تلاش کردن چیزی تغییر نمیکنه

باید ریشه ای تر تحلیل کرد که چه چیز اخلاق فعلی شما براتون فایده داشته که ذهن نمیخواد عوضش کنه