2777
2789

دوستان بین من و همکلاسیم یه قضیه ایی بود که سه چهارماه پیش تموم شد..

ینفر ازم سواستفاده کرد، وارد اکانتم شد، عکسامو برداشت خودشو جای من زد فرستاد همکلاسیم

همکلاسیم فکرده که بااکانت فیک بهش پیام دادم

بعد ها توضیح دادم که من با فیک پیامت ندادم سواستفاده شده از من

خلاصه چندوقتی از قضیه میگذره..

من پشت سراین دختره داشتم مسخره میکردم، غیبت میکردم راجبش..

انگاری طرف دهن لقی کرده رفته بهش گفته

اینم صبح همچین بهم حمله کرد، ده نفر بودن من ینفر

دختره 2,3 بارشه تهدیدم میکنه میگه عکسای ناجورتو پخش میکنم مامانت، بابات فکوفامیلات همه بفهمن فلان

مدیر و معاون ازجریان خبردار شدن:/

الانم دختره به کلاسای پایینتر رفته اسمو فامیلیمو گفته این فلانی هم.جنس.گراست:/

هم تهدید کرده، هم رفته به بقیه دوستام که منو همشون میشناسن شایع پراکنی کرده

خیلی دست تنهام..چیکارکنم بنظرتون؟

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر از دست مدرسه و مسخره بازیاش راحت شدم

تجربه بشه با کسی زود صمیمی نشی عزیز من

بعدهم ضعیف نباش جلوش کم نیار

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بزن لهش کن برای منم همین اتفاق افتاد چون کم اوردم هی ادامه دار شد

۱۰ نفر ریخته بودن بالاسرم من دست تنها بودم چیکارمیکردم بنظرت؟ کی به نفع منه؟ هیچکی

اگه از تهدید هاش شات داری ببر شکایت کن ازش تا بفهمه حق نداره از عکس خصوصی کسی سو استفاده کنه

یبارکه راجب احساسم حرف زدم ازش خواستم و گفتم که به بقیه چیزی نگه، چون دوست ندارم درگیرحاشیه شم منم به کسی چیزی نمیگم

گفت واسه من فرقی نمیکنه آبروی خودت میره

اگر نسبت به پخش شدن عکسات حساسیت نشون بدی بیشتر ترغیب میشه که از اون در بهت اسیب برسونه

از یه طرفی میخوام بگم سکوت کن در برابرش چون بحث و دعوا هیچ چیزیو با همچین ادمایی پیش نمیبره از طرفیم میخوام بگم هیچجوره کم نیار و روبروش وایسا

منطقی راجب مشکلتون باهم حرف بزنید دیدی ادم نشد به بزرگتر اطلاع بده

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
مدیر معاون نداره اونجا؟

چرا مدیر فهمید گفت باید مامانتو درجریان بزاری

با معاونه حرف زدم ازم خواست ک اسم کسیکه تهدیدم کرده رو بگم، ولی اسمشو نگفتم چون میدونستم دوباره اذیت میکنه دختره

اگه از تهدید هاش شات داری ببر شکایت کن ازش تا بفهمه حق نداره از عکس خصوصی کسی سو استفاده کنه

لفظی بود نمیاد پیام بده که