2777
2789
عنوان

پریودی

76 بازدید | 13 پست

من مجردم دخترم همیشه پریودام مرتب بود خیلی دوماهه ک نامنظم شده و خونی ک میاد کمه و ۴روزه ۳روزس ای خدا کسی بوده یهواینجوری شه من خیلی استرسیم ب مریضیا چیزا بد فکر میکنم ازدکترم میترسم برم عر

ماه پیش ۸روز عقب افتاد این ماهم فعلا ۳روز خیلی نگرانم از دکتراهم میترسم همیشه برم یچی براادم درمیارن وس واس بیماری بد دارم ازچی میتونه باشه مثلا حالا اگ نشدم چن روز دیگ میرم دکتر ولی میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم دکترا برای بیمارا چیزی در نمیارن...بهم بگو استرس داری؟دچار اضطراب شدی؟اگه آره بخاطر اینم می ...

هعی ن گلم زیاد استرس نداشم ولی خب ی مدت قرص گبن اپ میخوردم هرزگاهی وزنم کم بود ۵کیلو اضاف کردم تقریبا ۲ماه پیش میخوردم و الان نمیخورم نمدونم چم شده بخدا

ن بابا من ی دوره گین اپ خوردم ی ماه ۴۵ بودم شدم تقریبا ۵۰ بعد قطع کردم میگم نکنه برااونه ولی خب ۳ما ...

خوبه پس

ببین بیخیال باش

اگه علائم pcos نداری خیلی درگیر نکن خودتو

اگه سنت هم پایین باشه مثلا ۲۰ و اینا طبیعیه

استرس و آب و هوا هم تاثیر داره

ورزش رو شروع کن

اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.نور بر تاریکی پیروز است.

خوبه پسببین بیخیال باشاگه علائم pcos نداری خیلی درگیر نکن خودتو اگه سنت هم پایین باشه مثلا ۲۰ و اینا ...

علاعمش چیه ما اصن مشکل نازایی تنبلی نداریم🥲ولی حس میکنم نکنه تنبلی تخمدان یهو گرفتم

۲۱سالمه اخه خیلی منظم بودم دیگ نمد براچیه انقد وس واس فکری دارم هی میگم برم دکتر نرم واستم فعلا ۳روز گزشتع

هعی ن گلم زیاد استرس نداشم ولی خب ی مدت قرص گبن اپ میخوردم هرزگاهی وزنم کم بود ۵کیلو اضاف کردم تقریب ...

مطمئنی تو گین آپ کورتون نبوده تا با جذب آب الکی وزن بگیری؟کورتون آدمو خیلی سریع چاق میکنه اما از طرفی خیلی سریع هم نابود میکنه

علاعمش چیه ما اصن مشکل نازایی تنبلی نداریم🥲ولی حس میکنم نکنه تنبلی تخمدان یهو گرفتم۲۱سالمه اخه خیلی ...

علایم : ریزش مو زیاد و آکنه و پوست چرب و اضافه وزن البته همه همه علائم رو با هم ندارن

کلا آندروژن بدنت بالا میره

۲۱ که خیلی زوده منم همسن تو بودم اینطوری میشدم

ریلکس باش

اگ مثلن حالا چن درصد تنبلی داشته باشه طرف درمان میشه حامله نمیشه؟🤣🤣🤣

میشه ولی شاید با یکم چالش

نابود ینی الان🥲 چیشدم ای خاک توسزم

افزایش وزن بخاطر جذب آب تو بافت ها یکی از عوارض کورتون هست نه خاصیتش....کورتون تمام اندام رو از بین میبره..به کبد به سیستم عصبی به سیستم دفاعی بدن...استخون رو پوک میکنه و به پوست مو آسیب میزنه...اصلا حرف منو قبول نداری خودت برو بخون...