mehrimahari مدیر استارتر عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 247 عنوان عشق🫠💔 100 بازدید | 17 پست من وارد رابطه ی لانگ دیستنس شده بودم۳ماهه اول خیلی خوب بودیم بهم پیام میداد زنگ میزداما الان حتی بهم زنگ نمیزنهخبرمو نمی گیرهفقط منتظره من زنگ بزنم،احساس می کنم واسم تلاشی نمی کنهبه نظرتون بمونم یا تمومش کنم؟! 1404/11/08 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
black_moon5 عضویت: 1404/10/07 تعداد پست: 2562 کاتچقد غرورتو خورد میکنی دخترر جمله تاثیر گذار به ذهنم نمیاد فعلا
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29695 نظر من اینه که لانگ دیستنس روش مناسبی نیست برای رابطه.و زیاد دووم نمیاره جز در موارد استثنااونم این روزا که حتی روابطی که لانگ نیستنم دیگه اعتمادی توش نیستبازم خودت میدونی "سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"
mehrimahari مدیر استارتر عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 247 کاتچقد غرورتو خورد میکنی دخترر ارهنظر منم همینهاما حتی این چند وقتی اصلا انگار از تموم پسرا بدم اومدهحوصله هیچ رابطه ای رو ندارمو دلم نمی خواد با کسی دیگه تو رابطه برم
mehrimahari مدیر استارتر عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 247 خودت چی فکر میکنی؟ احساس می کنم تهشهو بیشتر اذیتم می کنهتا خوشحالم کنه
mehrimahari مدیر استارتر عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 247 نظر من اینه که لانگ دیستنس روش مناسبی نیست برای رابطه.و زیاد دووم نمیاره جز در موارد استثنااونم این ... میدونی چیهمن حتی اگه ۲سال دیگه هم بگذره و شرایط جوری نباشه حضوری همو ببینیم صبر می کنماما انگار اون مثل من نیست
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29695 میدونی چیهمن حتی اگه ۲سال دیگه هم بگذره و شرایط جوری نباشه حضوری همو ببینیم صبر می کنماما انگار اون ... و رابطه فقط به حس یه طرفه نیاز ندارهمیدونم دوسش داریولی چاره چیه؟ "سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"
nepentyyy عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 611 احساس می کنم تهشهو بیشتر اذیتم می کنهتا خوشحالم کنه پس به حرف دلت گوش کن
mehrimahari مدیر استارتر عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 247 و رابطه فقط به حس یه طرفه نیاز ندارهمیدونم دوسش داریولی چاره چیه؟ آهوم خیلی دوسش دارماولی پسری بود که اومد تو زندگیمی عشق پاک و دورحتی ی بار هم ندیدمش اما این سه ماه تماس تصویری تا خود صبح خیلی خوب بوداما انگار تو عشق من وصال نیست
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29695 آهوم خیلی دوسش دارماولی پسری بود که اومد تو زندگیمی عشق پاک و دورحتی ی بار هم ندیدمش اما این سه ماه ... ناراحت نباش🫂🫂🫂درکت می کنمتو میدونی چه کاری درستهپس انجامش بده "سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"
mehrimahari مدیر استارتر عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 247 ناراحت نباش🫂🫂🫂درکت می کنمتو میدونی چه کاری درستهپس انجامش بده امیدوارم کار درست انجام بدمای کاش هیچ وقت تو رابطه نمی رفتمهیچی بهتر از تنهایی نیستبعضیا لیاقت عشق رو ندارن 💔
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29695 امیدوارم کار درست انجام بدمای کاش هیچ وقت تو رابطه نمی رفتمهیچی بهتر از تنهایی نیستبعضیا لیاقت عشق ر ... اوهوم بعضیا ظرفیت ندارنولی اگه واقعا دنبالش باشیحتما ادم درست میاد تو زندگیت "سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"
mehrimahari مدیر استارتر عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 247 اوهوم بعضیا ظرفیت ندارنولی اگه واقعا دنبالش باشیحتما ادم درست میاد تو زندگیت ایشالا،امیدوارممرسی که باهم صحبت کردیسبک تر شدم✨🥲
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29695 ایشالا،امیدوارممرسی که باهم صحبت کردیسبک تر شدم✨🥲 قربونت برمخودتو ناراحت نکن🫂🫂 "سبز می شوی؛ از آنجا که بریده شدی..!"