ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 عنوان خانمای عینکی 96 بازدید | 16 پست شما تاحالا فریم عینک طلایی داشتین؟ واقعا رنگش میریزه و سفید میشه؟ چیکار کنم اینجوری نشه🥲😂 من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:) دیروز | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aydanoda عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 65 اره من داشتم رنگش بعد دوماهم رفت جالبه بدونی برند خیلی خوبیم خریدم و اینطوری شد
گماله۲۰ عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 3902 من ۳ ساله دارمش دیگه داره سفید میشه رنگاش ولی جلوش هنوز خیلی نهاز طرفی از داخل شیشه رنگ سبز گرفته
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 13047 آره داشتمنمیشهفقط روکش دسته هاش پلاستیکیه و رنگش میره [اکانت واگذار شده ]مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂
tpolyy20 عضویت: 1404/11/08 تعداد پست: 3 رنگش نمیره البته بسته ب جنسش داره من ک انقد خانوادم میخرم کردن دیگه نمیزنم😵💫
ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 بستگی ب جنسش داره باکیفیت باشه فک نکنم بریزه آرین مارکش و فلزهنظرت چیه من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)
ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 من ۳ ساله دارمش دیگه داره سفید میشه رنگاش ولی جلوش هنوز خیلی نهاز طرفی از داخل شیشه رنگ سبز گرفته ممنونم عزیزم من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)
ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 آره داشتمنمیشهفقط روکش دسته هاش پلاستیکیه و رنگش میره اهاا ممنون عشقم ترسیدم نکنه رنگش بره دوسش دارم😂 من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)
پنکیک_کافکا عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 72 من عینکن بدون فریمه و دستش طلایی عه نه نریخته لطفا درخواست ندید قبول نمیشه، مجرد نیستم و متاهلم راجع به زندگی شخصیمم نپرسید.
سارا_جوووووون عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 183 رنگ فریم مهم نیست مهم اینه روی فریم عینکت دوربین مخفی کار نزاشته باشن😔 آشغال شناس باش ، اثر بعضی هاشون تا چارصد سال باقی می مونه. یادت باشه گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش... # گوز رو به شقیقه ربط ندیم
ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 آره داشتمنمیشهفقط روکش دسته هاش پلاستیکیه و رنگش میره اهاا ممنون عشقم ترسیدم نکنه رنگش بره دوسش دارم😂 من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)
ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 رنگ فریم مهم نیست مهم اینه روی فریم عینکت دوربین مخفی کار نزاشته باشن😔 یا خدا😐😂 من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)
ســودابـهss مدیر استارتر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 1489 بستگی ب جنسش داره باکیفیت باشه فک نکنم بریزه آرین مارکش و فلزهنظرت چیه من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)