noor_00 مدیر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 عنوان حس شیشم | مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 267 پست تست حس شیشممون،صرفا جهت سرگرمی😁سوال بپرسیدپ.ن:دوستان فیلسوف گفتم جهت سرگرمی،خودمونم میدونیم که این چیزا حقیقت نداره🥸💘 اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨ 1404/11/08 | 16:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 الان زوده آره ولی حتما سعی کن با پسرا اوکی باشی، زود عاشق نشو ولی بدون کیس احساسی هم نباش، اگه طرف و ... اتفاقا آدمی نیستم که زود وابسته بشم،منطقی ام😁😂چشمم ایشالا مورد خوبی پیش اومد بهش فکر میکنم اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
the_hotey_____ladyyy عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 970 عزیزم اخرین خاستگار ب چ دلیل زنگ نزدن وباکی ازدواج میکنم وچ وقتی
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 عزیزم میشه اینو بگی خواهرم منو کشت 😁 محمد چه حسی بهش داره؟ ازدواجی میشن؟ ای جانم خواهرت هم پیشته😁😂محمدااا دو دستن،یا خیلییی خوب،یا بدددبهش بگو بررسی کنه اگه از دسته خوبا باشه اینا خیلی بگیرن😁😂 اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
moonn84 عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1812 یه m دیگر پیدا شد😁😂حسم میگه آدم باشخصیت و وفاداریهاحتمال پاپیش گذاشتن هم بالاس 🤭😂ممنونم براتون حمدخوندم اینم جواب بدین ببخشید هی سوال میپرسمم،مامان باباش چه فکری راجبم میکنن؟ اینم بگم درارتباط نیستیم فقط چراغ سبز نشون میده منم محل نمیدم
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 عزیزم میشه اینو بگی خواهرم منو کشت 😁 محمد چه حسی بهش داره؟ ازدواجی میشن؟ همه m🤣کراش منم محمد بود اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
آنیتاراد عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1956 اتفاقا آدمی نیستم که زود وابسته بشم،منطقی ام😁😂چشمم ایشالا مورد خوبی پیش اومد بهش فکر میکنم خب پس خیلی خوبه😁حتما فکر کن عزیزم ایشالا بهترین ها برات پیش میاد❤️
آنیتاراد عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1956 همه m🤣کراش منم محمد بود آره تازه خواهرم اومد گفت ازت بپرسم، اونم مثل ما مغرور لعنتیه😁همه m ها لامصبا کراشن🤣
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 عزیزم اخرین خاستگار ب چ دلیل زنگ نزدن وباکی ازدواج میکنم وچ وقتی نمیدونم باید شرایط هردوتونو بگی تا شاید دلیلشو فهمیدیمازدواج همم شاید ۲.۳ سال دیگهفکر کنم سنش حدودا ۲۹،۳۰ باشه،هیکلی،قیافه متوسط رو به خوب اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
hedie__bbh عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 10352 اتفاقا آدمی نیستم که زود وابسته بشم،منطقی ام😁😂چشمم ایشالا مورد خوبی پیش اومد بهش فکر میکنم کی میبینمش دوباره؟
the_hotey_____ladyyy عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 970 نمیدونم باید شرایط هردوتونو بگی تا شاید دلیلشو فهمیدیمازدواج همم شاید ۲.۳ سال دیگهفکر کنم سنش حدودا ... ویژگی های دیگ همسر ایندم چیه زودتر ازدواج نمیکنم ..
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 🤭😂ممنونم براتون حمدخوندم اینم جواب بدین ببخشید هی سوال میپرسمم،مامان باباش چه فکری راجبم میکنن؟ ای ... مرسی فداتشم♥️خانوادشم هم نظرشون اوکیه،یعنی فکرای خوبی دارن درموردت اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
moonn84 عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 1812 مرسی فداتشم♥️خانوادشم هم نظرشون اوکیه،یعنی فکرای خوبی دارن درموردت قربونت برم، امیدوارم این ممد بگیر باشه🤭😂
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 خب پس خیلی خوبه😁حتما فکر کن عزیزم ایشالا بهترین ها برات پیش میاد❤️ مرسی عزیزدلم اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
noor_00 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3512 آره تازه خواهرم اومد گفت ازت بپرسم، اونم مثل ما مغرور لعنتیه😁همه m ها لامصبا کراشن🤣 🤣🤣تهش از بس مغرور بازی درمیاریم،اصغر بقال هم گردنمون نمیگیرهm ها واقعااا جذاببب مردونهه🤣 اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨
آنیتاراد عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1956 🤣🤣تهش از بس مغرور بازی درمیاریم،اصغر بقال هم گردنمون نمیگیرهm ها واقعااا جذاببب مردونهه🤣 آره بخدا🤣 دست رو دلم نزار که از دست m ها خونه😂