2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی

594 بازدید | 10 پست

کسی انجام داده؟

دلیل اینکه لابیا بزرگ میشن هورمونیه؟

اخه قبلا اینجوری نبوده

از نظر من همه آدما خوبن مگه اینکه خلافش ثابت شه🌸 دعا کنین برام چون میگن با زبونی که گناه نکردی برات دعا شه زود تر براورده میشه 🦋 با نهایت احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم توی سایت 🙏🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من انجام دادم مثل چى پشيمونم اگر واجب نيست انجام ندين نپرسيد چرا كه حتى دوست ندارم تعريفش كنم

میشه بگی چرا پشیمونی؟ از دوره نقاهتش یا چیز دیگه؟

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا تیر: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)

من انجام دادم مثل چى پشيمونم اگر واجب نيست انجام ندين نپرسيد چرا كه حتى دوست ندارم تعريفش كنم

چرا؟🥲

بهم دلیلشو بگو

اعتماد بنفسمو کم کرده

از نظر من همه آدما خوبن مگه اینکه خلافش ثابت شه🌸 دعا کنین برام چون میگن با زبونی که گناه نکردی برات دعا شه زود تر براورده میشه 🦋 با نهایت احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم توی سایت 🙏🏼

فکر نکنم ربطی به هورمون داشته باشه چون من مشکل هورمونی دارم ولی لابیا هام اوکیه

اخه قبلا اینجوری نبوده

چند ماهه

میگم نکنه مربوط به هورموناس