2777
2789
مرسی🫀پس نمیشه خودم بنویسماخه دانشگاهم تموم شده و با کسی ارتباط ندارمحدودا چقدر زمان میبره؟

میشه چرا نشه؟

راز مقاله نویسی ، مقاله خوندن هست

فن و چارت و موضوعات روز دستت میاد

تقریبا یک مقاله Q1 حداقل 6ماه الی 1 سال زمان میبره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه پس حیف شد باید زود تر به این فکر میوفتاذم مرسی ازتون🫀

معمولا مرسوم نیست و انتظار ندارن فارغ التحصیل کارشناسی مقاله داشته باشه. الان هم اگه برید دنبال ارشد، می تونید مقاله داشته باشین

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خب با روزی چقدر وقت گذاشتن؟

مقاله isi بیشتر حالت میدانی داره

برای جمع آوری مشاهدات و تجربیات باید وارد حوزه مربوطه شید

یا باید جامعه آماری تهیه کنید

بعنوان مثال اگر بخواهید با تلفیق هوش مصنوعی و مهندسی نرم افزار یک الگوریتم شناخت برای درمان بیماری های ام اس یا سکته های قلبی انجام بدی، در وهله اول نیاز داری بری توی محیط کادر درمان، توی موقعیت قرار بگیری و مشاهدات رو بین 3 تا 6 ماه ثبت و جمع آوری کنی و بعد اون مهندس نرم افزار برات الگوریتم طراحی کنه و نتیجه رو بصورت مقاله ارائه بدین

داده هایی مثل CT scan, Mri, fmri و....

پس موصوع با موضوع، مقاله با مقاله، رشته با رشته باهم متفاوت هست نمیشه زمان خاصی بیان کرد

بله همون مقاله مروریاخه من کارشناسیم تموم شده به هیچ کدوم از اساتید دسترسی ندارمباید تنهایی انجام بد ...

عزیزم اگه خواستی من برات یه مقاله مروری سیستماتیک مینویسم برا کنگره ارسال کنیم