2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد میدونین حدودا چقدر زمان میبره؟

در مورد رشته شما، مقاله معمولا یا نتیجه کار تحقیقاتی هست که بهش میگن original یا مقاله مروری review که میان تعداد زیادی مقاله در یک موضوع مشخص را بررسی می کنند و به نتیجه ای می رسن و معمولا افراد که در یک موضوع خاص تخصص دارند، می تونند یک مقاله review خوب بنویسن.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
در مورد رشته شما، مقاله معمولا یا نتیجه کار تحقیقاتی هست که بهش میگن original یا مقاله مروری review ...

بعد خب با کارشناسی هم میشه؟

بعد کجا باید ثبت بشه

و اینکه مقاله های انتخابی چجوری باشه

یه دوره اموزش پژوهش شرکت کن، دانشگاهتون یا دانشگاه های دیگه برگزار میکنن یا فیلم های دوره های قبلیش هست

یه کلیتی از پژوهش بهت میده

بعدش باید برای هر مرحله دقیق تر سرچ کنی و اموزش ببینی، و وارد یه پروژه بشی تا دستت بیاد

یه دوره اموزش پژوهش شرکت کن، دانشگاهتون یا دانشگاه های دیگه برگزار میکنن یا فیلم های دوره های قبلیش ...

مرسی🫀

پس نمیشه خودم بنویسم

اخه دانشگاهم تموم شده و با کسی ارتباط ندارم

حدودا چقدر زمان میبره؟

بعد خب با کارشناسی هم میشه؟بعد کجا باید ثبت بشهو اینکه مقاله های انتخابی چجوری باشه

چه نوع مقاله ای؟ اگه review منظورتون باشه، باید در اون زمینه کلی کار کرده باشید. معمولا اساتید دانشگاه با همکاری دانشجوهای دکترا و پست داک می نویسند.

چه نوع مقاله ای؟ اگه review منظورتون باشه، باید در اون زمینه کلی کار کرده باشید. معمولا اساتید دانشگ ...

بله همون مقاله مروری

اخه من کارشناسیم تموم شده

به هیچ کدوم از اساتید دسترسی ندارم

باید تنهایی انجام بدم

مرسی🫀پس نمیشه خودم بنویسماخه دانشگاهم تموم شده و با کسی ارتباط ندارمحدودا چقدر زمان میبره؟

تنهایی مقاله نوشتن خیلی مرسوم نیست و نتیجه جالبی هم نداره، ضمن اینکه باید یه مدت حالت کاراموزی کار کنی و حین کار یاد بگیری

به نظرم یه ۳ ماه اموزش اولیه زمان میخواد، بعدش هم یه پروژه با سال بالایی استادی کسی بردار و دیگه بستگی داره چطوری پیش بره

من لیسانس زیست سلولی دارم نمیدونم یعنی چی ...مگه چند نوع مقاله هست😂🫣

مقاله ای که فقط برای فارغ التحصیلی میخواهید که هیچ، توی مقطع کارشناسی درس شیوه ارائه مطالب فنی بهت یاد داده که چجوری بنویسی و اون مقالات فقط ارزش در حد دانشگاه خودت دارن

ولی مقاله های معتبر علمی دیگه هم داریم که با توجه به بار علمی هم میتونن توی پایگاه های علمی داخلی و هم ژورنالهای خارجی ثبت بشن

هروقت تصمیم داشتید مقاله ژورنالی یا isi بنویسید من هم توی همین مسیرم،میتونیم چارت و موضوعی رو اشتراکی ارئه بدیم

مقالات ژورنالی معمولا دو یا چند نویسنده باهم مینويسن یا تحقیق و پژوهش اشتراکی دارن

بله همون مقاله مروریاخه من کارشناسیم تموم شده به هیچ کدوم از اساتید دسترسی ندارمباید تنهایی انجام بد ...

نمی خوام ناامیدتون کنم، ولی عملی نیست. چون بعد از اینکه مقاله اماده شد، فرستاده میشه برلی یک ژورنال علمی. اونجا هم متن را بررسی می کنند و هم سابقه تحقیقاتی شما...اگه شما در یک زمینه کار تحقیقاتی نکردین، به اندازه کافی تجربه ندارین که بتونید بعد از بررسی مقاله ها، به یک نتیجه گیری مهم برسید که قابل چاپ شدن باشه.