2777
2789
عنوان

بچه ها امروز رفتم مدرسه

212 بازدید | 16 پست

دیدم کلی دانش اموز تو حیاطن بخاطر ناخن! نمیدونم ناخن هاشون کاشته اسمش یا چیز دیگه؟ خیلی قشنگ بودن رنگای مختلف کلی دست ها رو نگاه کردم. من کادر مدرسه نیستممعلم اون مدرسه ام.... راستش اظهار نظری نکردم در این زمینه ب بچه ها.

ولی خودم خیلی خوشم اومد من نماز میخونم. ایا این کار مانع نماز خوندنه؟ میشه فقط تو ایام پریودی زد؟ خیلی خیلی دلم میخواد بزنم رو ناخن هام. مانع وضو هست؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ،لاک و کاشت و ژلیش و...هر مانعی روی ناخن،وضو و غسل رو باطل میکنه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
چه معلم گوگولیی😂

اره معاون نگه شون داشته بود نمیداشت برن داخل.بچه ها ب من تکه مینداختن خانم شما رو هم نمیذاره بری داخل خندم اومد. متنفرم از ابن معاون خبلی بداخلاقع.

بنظرم ناخن های طبیعی قشنگ تره میتونی ناخن هاتو بلند کنی مرتب و تقویت کنی بعد هر جور طرح و رنگی دوست داری روشون بزنی من اینکارو میکنم اگه خواستی نماز بخونی با لاک پاکن هم پاکشون کن🤍

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

اره معاون نگه شون داشته بود نمیداشت برن داخل.بچه ها ب من تکه مینداختن خانم شما رو هم نمیذاره بری داخ ...

یادش بخیر سال آخر دبیرستان تقریبا هر روز تو راهرو بودم😂😂نگه میداشتن به بهونه های مختلف😂

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
یادش بخیر سال آخر دبیرستان تقریبا هر روز تو راهرو بودم😂😂نگه میداشتن به بهونه های مختلف😂

ببین قوانین مدرسه حتما باید رعایت شه. ولی لحن و بیان معاون ب شدت گستاخ طور و بی ادبانه هست. اصلا من تا حالا ب این بی ادبی ندیدم. یبار خفتش دادم ک درست با بچه ها برخورد کن حالا جواب سلاممو نمیده!

ببین قوانین مدرسه حتما باید رعایت شه. ولی لحن و بیان معاون ب شدت گستاخ طور و بی ادبانه هست. اصلا من ...

حق با شماست کاملا.

باید با احترام ولی محکم رفتار کنن.

بالاخره دانش آموزم آدمه دل داره😅

بچه هاتون از معاون شانس نیاوردن ولی از معلم خیلی خوش بحالشون شده😁

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️

چقد مشکوکی

آخه کیه الان اینارو ندونع

ی جوری میگی خیلی قشنگه انگار ب عمرت ندیده بودی😅

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.