2777
2789
عنوان

علایم بارداری

275 بازدید | 26 پست

سلام مامانای عزیز میشه هرکس از تجربه علایم اولیه بارداریش بگه

خدایا شکرت بچمو برگردوندی فقط خودت حفظش کن من طاقت یک لحظه دوریشو دیگه ندارم خدایا خودت کمکم کن طعم آغوشش بچش ام الان یک سال نیمه منتظرم دستاشو بگیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترشح اصلا

درد شدید پریودی

تکرر ادرار

خواب زیاد 

سرگیجه 

بزرگ شدن سینه ها همراه درد

ان شاءالله بار شیشه ام رو سروقت دنیا بیارم 💞الهی آمین 🤗دوقلو ...پی نوشت: خداروشکر دوقلوهام دنیا اومدن
ترشح اصلا درد شدید پریودی تکرر ادرار خواب زیاد  سرگیجه  بزرگ شدن سینه ها همراه درد

شما برا چ میگی ترشح اصلا ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

من سری قبل که حامله بود یبوست داشتم تنها علایمم این بود ولی الان اینماه که اقدام بودم الان خیلی بیحالم حال روحیمم بهم ریخته دیروز الکی گریه میکردم وحساس شدم سینمم سنگینه

خدایا شکرت بچمو برگردوندی فقط خودت حفظش کن من طاقت یک لحظه دوریشو دیگه ندارم خدایا خودت کمکم کن طعم آغوشش بچش ام الان یک سال نیمه منتظرم دستاشو بگیرم
من سری قبل که حامله بود یبوست داشتم تنها علایمم این بود ولی الان اینماه که اقدام بودم الان خیلی بیحا ...

منم همین سوالو‌داشتم

من همیشه موقع پریودی سینه هام درد شدیدی میگرفت از زیر بغلم درد شروع میشد اما این دوره فقط سینه هام سفت شده و درد میکنه

درد سینه موقع پریودی با بارداری فرق میکنه؟

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻

من اصلا ترشح نداشتم فقط سینه هام حساس و دردناک بودن  و معدم دردمیگرفت هر از گاهی و دلپیچه داشتم و زیر دلم تیر میکشید

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.