2777
2789

۱۸تا

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستای زیادی دارم که خوبم باهاشون

ولی رفیق بخوام بگم 4 تا

یکیش از ابتدایی دوستمه تا الان 🥹😂

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

با همه دوستم چه غریبه و چه فامیل، چه پسر و چه دختر ولی با هیچکس صمیمی و رفیق نیستم

همیشه حد و حدود رو رعایت کردم و خیلی راحتم

چیزای نصفه رو اصلا دوس ندارم! یا شیش دنگ به نام منه یا میدم صرف شه واسه نیازمندا ...!!!

5تا دوست دارم که ماهی ۲،۳بار همو میبینیم یا خونه هم یا کافه

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

هیچی

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉