2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوش ۸۰؟؟خیلی خوبهسخت تستاش احساس میکنم نتونم درصد بیارم برا هوشمنبع مطالعت چی بود برا هوش و مهارت؟

هوش پارسال خیلی راحت بود

منبعم برای هوش هفت خوان بود و اسمارتیز هردوش و تستاشو کار میکردم هر شب

جزئی از روتینم بود تقسیم بندی کرده بودم تستاشو شده بود شبی ۷۰ تا

هوش پارسال خیلی راحت بود منبعم برای هوش هفت خوان بود و اسمارتیز هردوش و تستاشو کار میکردم هر شب جزئی ...

من باید روزی ۶ تا درس بخونم چطوری میتونم برا هوش هم تست بزنم

حالا برا هوش، اگه فقط فیلم ببینم و تستای جزوه همون استاد ببینم چطوره بنظرت؟ نتیجه میگیرم؟

من باید روزی ۶ تا درس بخونم چطوری میتونم برا هوش هم تست بزنمحالا برا هوش، اگه فقط فیلم ببینم و تستا ...

هوش باید جزو روتینت باشه هرشب کار کنی

حتی شده آخر شب یا همون صبح که بیدار میشی اول هوش رو کار کن

برای هوش فیلم نبین وقتت هدر میره فقط

نزدیکای کنکورم که شد هر شب تست هوشایی که تو کنکورای زبان و هنر و انسانی و تجربی و ریاضی اومده بود و حل کن

هوش باید جزو روتینت باشه هرشب کار کنی حتی شده آخر شب یا همون صبح که بیدار میشی اول هوش رو کار کن برا ...

تستای سال قبل کار کنم کافیه؟ یا حتما باید کتاب تست بگیرم

برا مهارت و دینی چی بخونم؟

تستای سال قبل کار کنم کافیه؟ یا حتما باید کتاب تست بگیرم برا مهارت و دینی چی بخونم؟

نه عزیزم پی دی افشون و دانلود کن الان فعلا از اون دوتا منبعی که گفتم تستاشو بزن هر شب

بعدش نزدیکای کنکور که شد هر شب ی دونه از کنکورای سال قبل رو کار کن تست هوشاشو

بقیه درصداتون چند بود؟

همشون یادم نیست ولی اینو یادمه ک ریاضی کلا نزدم😂👩🦯البته بگما قبول نشدم فرهنگیان الان پشت کنکوریم میخوام حقوق برم سال بعد چون فرهنگیان مصاحبش خیلی سخته فک نکنم بتونم قبول شم🥲