2777
2789
عنوان

فقط شروع کن

248 بازدید | 18 پست

از دو روز پیش طلا حدود ۱۳ ۱۴ درصد افزایش قیمت داشت.یعنی اگر ۱۰۰گرم داشتین بدون اینکه کاری کنید ۲۰۰میلیون ارزش افزوده پیدا میکرد.خوب توی این شرایط دیگه انگیزه ای واسه کار تولید نمیمونه صبح میگی برم سرکار چی بشه.حق دارین.اما اما یادمون نره ما با طلا خونه ماشین پول به دنیا نمیایم.ما با احساساتمون با نیازها مون با جسم و روح به دنیا میایم.پول یه ابزاره اما هدف نیس.نذارید این اخبار واتفاقات تاثیر بذاره روی زندگیتون اگر میخواهید کاری شروع کنید سفری برید کلاسی برید شروع کنید قدم اول بردارید هرچند ناقص فقط شروع کن.مثلا بودن کنار نامزد تون و اینکه قراره باهم بقیه زندگیتون باهم باشید مهم تره یا اینکه از حالا بحث کنید که نه حتما باید سرویس فلان حلقه فلان بگیریم.به خدا عمر میگذره ازین لذتها خودتون محروم نکنید.اقد ازین طلاها بیادوبره که ما آدما نباشیم.اینا نصیحت نیس شاید من درد بیشتری تحمل کردم نمیخوام بقیه تحمل کنند.حوصلتون نمیشه بخونید ن؟؟؟!😂خدایا به همین ماه عزیز هرکی دلش نی نی میخواد دامنش سبز کن 🙌هرکی قصد ازدواج داره به مراد دلش برسون ایشالا سال دیگه فقط تاپیک با حس خوب بخونید.همش ازدواج وبرکت آزی حرفا.خوش باشید 🙏

ی خلاصه بده🙌

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره میاد پایین طلا امشب شد ۱۸۵۰۰

خدا بخیر کنه تا کجا میاد پایین و چقدر ثابت میمونه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
داره میاد پایین طلا امشب شد ۱۸۵۰۰خدا بخیر کنه تا کجا میاد پایین و چقدر ثابت میمونه

آره خوب وقتی اینجوری میره بالا معلومه هیجانی هس شک نکن که میاد پایین اما دیگه زیر ۱۶ ۱۷ که نمیاد.اونا که حرفه ای هستن همون دوسه روز پیش که بالا بود فروختن الان کشیدن کنار صبر میکنن تا به به ثباتی برسه دوباره خرید میکنن صبر میکنن.

داره میاد پایین طلا امشب شد ۱۸۵۰۰خدا بخیر کنه تا کجا میاد پایین و چقدر ثابت میمونه

حالا یه چیز بگم فروردین امسال ماشین ثبت نام کردم احتمالا تا آخر سال هم تحویل بدن با قیمت پارسال حدود ۶۰۰میلبون تفاوت داره بفروشم همین مقدار گیرم میاد اما اصلا حس خوبی ندارم نمیدونم نمیتونم شاد باشم وقتی مردم اقد مشکلات دارن گرفتارن ترس آینده دارن چجور میشه دنباله سودهای اینجوری بود آخه این سود نتیجه زحمت خودم نیس این واسه اقتصاد بیمارمون هس من نمیتونم بگم کاره خودمه.در مورد طلا هم همینه.واقعا دیگه حقوق ۱۵ ۲۰ تومن آخه یعنی چی.یکماه جون بکنی اندازه یک گرم طلا نشه 😑یک گرمی که با چشم نمیشه دیدش عامو خییییلی مسخره شده مملکت