میخام از مدرسه نمونه دولتی بیام بیرون یازدهمم میخام برم دولتی نمیدونم کار درسته یا نه علاوه بر فشاره مدرسه فشاره خانوده خیلی رومه این باعث شده نتونم مدرسه رو تحمل کنم حالم خیلی بد شده نمیدونم تصمیم درسته یا نه احساس میکنم دولتی خیلی بهتر باشه حالم چیکار کنم شما جای من بودید چیکار میکردید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انسانی واقعا فشار زیادی فکر نکنم باشه بازم با مشاور صحبت کنو اینم یادت نره که این فشارا تا یه حدی سا ...
فکر میکنی فشار نداره هر رشته ای سختی خودشون داره واسه ما انسانی ریاضی دشوار هست علوم فنون منطقه فلسفه اینا خیلی سنگین هستن مدرسمو خیلی دوست دارم ولی احساس میکنم نمیتونم دیکه ادامه بدم برای دوازدهمم
آره میدونم نگفتم رشتتون آسونه منظورم سطح رقابت هست میتونی دوازدهم مدرسه نری میگم بازم با مشاور صحبت ...
اره اینم گزینه خوبی بود نظرمو عوض کردی با حرفت کلا انسانیو دوست نداشتم به احبار خانوده اومدم نو رشته های انسانی فقط فرهنگیان رو نسبتا دوست دارم تموم شه درسم میخام برم تو کار ها عکسی آتلیه و... اگر میخاستم وکالت برم هیچ وقت همیچین کاری نمیکردم