2777
2789
عنوان

خانما

53 بازدید | 3 پست

چطور تو زندگیم سیاست داشته باشم ی خانم آگاه باشم زندگی و اموراتمو مدیریت کنم

خرید مایحتاج و وسیله واسه خونه و اینکه ی زن ب روز باشم

مخرج دست شوهرمه همه خرید حقوقشم بیشترمیره پای قسط و من نمیدونم چقدر داره ک بتونم توی زندگی مدیرت و پس انداز کنم یا نمیدونم کی حقوق میگیره ک مثلا فلان وسیله رو بخرم میدونید ک مردا در قیدو بند نیستم فقط از نظراونا شکما سیربشه باهرچی

مثلا ی وسیله متفاوت برای آشپزی نمیتونم بگیرم مثلا وسایل پیتزا یا هر فست فودی

فقط مایحتاج اولیه رو میخره خسیس نیستا

ولی میترسه کم بیاره تاسر ماه

از خودش بپرسی جواب نمیده که چقدر قسط نیده کی حقوق میگیره ؟ و اینکه پول تو جیبی بهتون نمیده که از رو همون پسانداز کنین ؟ . اگر دوست داری با شوهرت حرف بزن اول سعی کن قانعش کنی که ما یحتاج خونه فقط غذا نیست و اگر نشد کارت رو از همسری بگیر و خودت کارارو درست کن . و یا پول تو جیبی معین و همون اندازه که بشه پسانداز هم کرد از همسرت بگیر

دوست داشتین یه صلوات برای ظهور آقا امام زما (عج تعالی) بفرستید🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خودش بپرسی جواب نمیده که چقدر قسط نیده کی حقوق میگیره ؟ و اینکه پول تو جیبی بهتون نمیده که از رو ...

نه دقیق حقوقشو نمیدونم ولی قسطا رو میدونم ماهی دوتومن همینجوری بهم میده برا خودم ولی لباسی چیزی بخوام هم برام میخره ولی خب مثلا چیزای دیگه ک اولویت چندمن و واسه رفاه بیشتر بلدنیستم چطورمدیریت کنم ک بخره یا مواد غذایی میخره ولی چیزای مثل مثلا وسایل کیک و پیتززا و اینا رو نه .ن اینکه نخواد بخره میترسه کم بیاره یا مثلا ی تابلو واسه خونه یا عوض کردن شیر ظرفشویی ک مرتب تر دیده بشه منم بلد نیستم مدیریتش کنم

دیدین مثلا یکی مث ماس حقوقش ولی زندگیش لوکستره میخوام ببینم چطوری؟چیکار کنم؟