2777
2789
عنوان

دو راهی سخت

88 بازدید | 14 پست

من ۳۱ سالمه و خب قبلا ازدواج کردم و جدا شدم و یبار دیگم توی نامزدی جدا شدم و الان ۳ ۴ ماهی با آقایی ۳۵ ساله بصورت سنتی آشنا شدم و دوران نامزدی هستیم تا اگه تفاهم داشتیم ازدواج کنیم، این آقا بشدت خسیس طی این ۳ ۴ ماه ی شاخه گل برای من نخریده، ی رستوران کافی شاپ منو نبرده، میگه ازدواج کردیم بعد برات جونمم میدم ولی الان مشخص نیست ازدواج کنیم یا ن، اما بحث بغل بوس و معاشقه میشه میگه ما ک میخایم ازدواج کنیم و ما رابطه کاملم با هم داریم،

الان بین دو راهی موندم هم اینکه سنم رفته بالا و قبلا ازدواج کردم و طلاق گرفتم ، این اقا ۳۵ سالشه و کلا تا حالا ازدواج نکرده میترسم باهاش ازدواج کنم و توی زندگیم همینقدر خسیس باشه و از طرف دیگه میگم این از دست بدم ممکن دیگه کسی پیدا نشه و نتونم ازدواج کنم،

شما بودین جای من چیکار میکردین؟

به ماشین بدون ترمز بیشتر از پسرا اعتماد دارم :)))️

هیچی سرتو بکوب به دیوار خب؟ با مرتیکه حساسه زندگیت میره رو هوا

مشاوره پوست هستم و با پیجه _yellowra_kskincare به اسم یلورا شاپ محصولات کره ای ارجینال اصلی از کره جنوبی به ایران میارم! حسه شیشمی هم هستم چیزی بود درخواست دوستی بزن تا جوابتو بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی سرتو بکوب به دیوار خب؟ با مرتیکه حساسه زندگیت میره رو هوا

اخه من بخاطر ۲ بار ازدواج قبلی خواستگار خوب ندارم اکثرا مردا ۴۰ ب بالا هستن ک بیشترشونم بچه دارن

۳۱ سال سنی نیست که انقدر عجله می کنی طلاق هم دیگه عادی شده به نظرم صبور باش فعلا بیشتر باهاش آشنا شو

اخه هرچی خواستگار دیگه دارم همه ۴۰ ۴۵ سال ب بالا هستن و بچه هم دارن

اخه من بخاطر ۲ بار ازدواج قبلی خواستگار خوب ندارم اکثرا مردا ۴۰ ب بالا هستن ک بیشترشونم بچه دارن

عزیزم چرا واسه رابطه باهات له له میزنه؟ اما خرج کردن که شد نداره؟ بابا خودت یکم فکر کن دلیل نمیشه چون شرایطت یکم از حد نرمال بیشتر شده اینجوری باشه که ببرش پیشه یه مشاور خانواده کسی که زیر بکه اخلاقش با چندتا سوال برات دربیاره! مشخص میشه بعد از ازدواج هم همین میشع یا نه؟ بخدا خسیس باشه بعد ازدواج بیشترم میشه زندگیت به کسافت کشیده میشه آدم با کسی که خسیسه ازدواج کنه روحش کم کم میمیره! نکن روش فکر کن ببرش مشاوری جایی اگه بازم نمیخوای جدا بشی

مشاوره پوست هستم و با پیجه _yellowra_kskincare به اسم یلورا شاپ محصولات کره ای ارجینال اصلی از کره جنوبی به ایران میارم! حسه شیشمی هم هستم چیزی بود درخواست دوستی بزن تا جوابتو بدم

امضات که چیز دیگه میگه😅به هر حال بیشتر با هم آشنا بشید

مجبورم هم بحث نیاز ج و هم خرج مخارج زندگی مستقل زندگی میکنم هزینه اجاره خونه خورد خوراک و ... نیاز به حامی دارم

عزیزم چرا واسه رابطه باهات له له میزنه؟ اما خرج کردن که شد نداره؟ بابا خودت یکم فکر کن دلیل نمیشه چو ...

پول داره وضعش بد نیست، نمیدونم چرا هزینه نمیکنه ماشین خونه از خودش داره

پول داره وضعش بد نیست، نمیدونم چرا هزینه نمیکنه ماشین خونه از خودش داره

میگم ببرش پیشه یه روانشناس خانواده حاجی زندگیه خاله بازی که نیست! اونجا اگه این اخلاقش ادامه دار باشه مشخص میشه! دیگم بازم گوش نمیدی خودانی

پیرو تاپیکی ک زدی و قفل کردی باید بهت بگم همه اینطور نیستن همه معلما تو فرهنگیان آدم فروش و عقده ای ...

دقت کرده باشی نگفتم همه، گفتم اکثرا