2777
2789
عنوان

استاد خیلی ضایعم کرد تو جمع 😔😞

142 بازدید | 10 پست

تقریبا ده نفر بودیم استادش که نمره میده و رئیس اونجاست آقا هست

معلم خودم خانم هست ...

یا برگه دادن گفتن بنویسیم من داشتم مینوشتم

یا دفعه معلم خودم اومد راهنمایی ام کرد ( قبول دارم خیلی بالا سرم بود )

بعد اون آقا با حالت مسخره میخواد خانم فلانی خودت باش بنویس

بعد همه خندیدن

باز گفت ن خودت بنویس باز همه خندیدن

من نوشتم دادم قبول نکرد گفت دوباره بنویس

داشتم مینوشتم

دوباره خانم فلانی برو به جاش بنویس باز خندیدن .....

دیگه نمی خوامت ادامه بدم 😞😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مردک بی نمکی

چشم هایمان را بستیم ، افسارمان را دادیم دست قدرتمندان تا آنها مارا هدایت کنند ، اینکار را هم کردیم چون دیدیم یک گله گوسفند دیگر هم همینکار را کرده ؛ با خود درنگ نکردیم راهی که دارم میروم چیست ، برایمان مهم این بود طرف مقابلمان بلد باشد روضه بخواند ، روضه های سوزناک از اتفاقات جهان ، عقل و تحلیل و منطق و مطالعه بروند به درک سیاه . مکررا در تاریخ همین بودیم ، همین بودنمان هم شد خون دلی که پارسایان از دست ما خوردند و حالا هم دارند میخورند ، آه جگر سوخته ی آنها بر گردن تک تک ماست ، مایی که نمیدانیم از چه حرف میزنیم فقط چنان انسان های درون غار افلاطون به سایه ها مینگریم و گمان میکنیم اینها همان حقیقت اند ؛ جالب است با همان زنجیر های جهل بر سر و گردنمان فریاد دانایی بر سر دیگری بر می آوریم ، حال آنکه نادان ماییم . ای انسان به خود بیا ، آگاهی در جهان مدرن امروز در منجلاب بین دنیای مجازی و حقیقی دارد غرق میشود . آگاهی ، سواد الفبای کلاس اول یا حتی کتاب های سال آخر نیستند که مدرسه مانند لقمه ای آماده نوش جانت کرده باشد؛ تو باید به جستجویش بروی . نگاه کن ! چه چیزی در تمام زمان از خلقت آدم ابوالبشر تا حالی که تو داری این نوشته را میخوانی باعث شده بارها و بارها تاریخ تکرار شود؟باعث شده جوامع بازهم به زوال گرفتار شوند؟ اتحاد ها تجزیه شوند؟ غلبه ی جهل اکثریت بر اقلیت آگاه . همین مسئله باعث سیاهی هایی شد که در کتاب قطور تاریخ میبینیم ، تاریخی که آینه ی گذشتگان شد برای ما و ماهم آینه ای میشویم برای آیندگان . تصویر ما چگونه خواهد بود ؟ تصویری که میدرخشد یا تصویری که کوراندیشی آن را کدر کرده ؟ «ز.گ»

منم یه استاد اقا داشتم یک ساعت و نیم منو کنار تخته سر پا نگهداشت مثل این بچه دبستانیا

از این کارا می کنن دیگه یا برای خودشیرینی یا ضایع کردن طرف به قصد اینکه دیگه اینکار رو نکنه و..

متنفرم اژ این جور ادما ولی خب اون زورش بیشتره می خوای چی بگی؟ حق داری ناراحت باشی وقتی اروم تر شد باز ادامه بده راهت رو

در میان این همه غوغا و شر عشق یعنی کاهش رنج بشر سلامم مامان مهربون دختر خوشگلی که داری این رو می خونی چقدر امروز ناز تری شدی بلااا

فدای سرتاموزشگاس؟

اره

ده نفر بودیم هر کس یک مربی مختلف داشت

فقط مربی من اومده بود بالا سرم راهنمایی ام میکرد چجوری بنویسم

بقیه نیومده بودم معلم هاشون

اون مرد هم استاد و رئیس آموزشگاه بود ...

اره ده نفر بودیم هر کس یک مربی مختلف داشت فقط مربی من اومده بود بالا سرم راهنمایی ام میکرد چجوری بنو ...

اشکال نداره قریونت برم

اون دیده بقیه می خندن خواسته مثلا خودشیرینی کنه از دستت شاید عصبی شده ولی خب همون یکی دوبار گفتن کافی بود

مثلا می خواد با این کارش چیکار کنه؟ تنبیه کنه؟ درس اخلاق بده؟ ولش کن

تازه دانشگاهم که نیست من فکر کردم رشته ی هنری ای چیزی هستی اگه دیدی باز تیکه انداخت عوض کن اموزشگات رو

در میان این همه غوغا و شر عشق یعنی کاهش رنج بشر سلامم مامان مهربون دختر خوشگلی که داری این رو می خونی چقدر امروز ناز تری شدی بلااا

اشکال نداره قریونت برماون دیده بقیه می خندن خواسته مثلا خودشیرینی کنه از دستت شاید عصبی شده ولی خب ه ...

اره دقیقا خواست خودشیرینی کنه ..

نه دیگه نمیرم بیخیال شدم

برم هم جای دیگه میرم یا مجازی شرکت میکنم ...

اره دقیقا خواست خودشیرینی کنه ..نه دیگه نمیرم بیخیال شدم برم هم جای دیگه میرم یا مجازی شرکت میکنم .. ...

بهترین کار رو می کنی

جایی که یه مشت احمق بی ملاحظه هستن جای تو نیست

من بودم می رفتم اموزشگاه دوتا فحشم به اون مردیکه می دادم😂😂