تنها SNPE میتونه درمانش کنه! امروز تازه تنسون گردنش گرفتم هنوز کلی دیگه از چیزاش مونده
مشاوره پوست هستم و با پیجه _yellowra_kskincare به اسم یلورا شاپ محصولات کره ای ارجینال اصلی از کره جنوبی به ایران میارم! حسه شیشمی هم هستم چیزی بود درخواست دوستی بزن تا جوابتو بدم
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
مشاوره پوست هستم و با پیجه _yellowra_kskincare به اسم یلورا شاپ محصولات کره ای ارجینال اصلی از کره جنوبی به ایران میارم! حسه شیشمی هم هستم چیزی بود درخواست دوستی بزن تا جوابتو بدم
اینو بگم ورزش گرونیه! دورش هم فقط واسه هوا نیکو میشه پیدا کرد! من محصولاتش از با سلام یه فروشنده داره خریدم ینی دارن میخرم کم کم همین موفق باشی