2777
2789
عنوان

دوست داشته شدن

77 بازدید | 6 پست

سلام

خیلی شرمنده ام که در این سایت حضور دارم ولی یه سوالی داشتم از شما عزیزان .

در دانشگاهمون یک دختر خانمی هستش که رفتارش با من نسبت به سایر پسرا متفاوت هستش .

ایشون خیلی باهوش و زرنگ هستن و همیشه میخواستم که جای ایشون باشم با اینکه زرنگ هستن ولی خودشون به من پیشنهاد دادن که به صورت مشترک باهم درس بخونیم و آخر شبا هم به هم گذارش کار بدیم .

ایشون رفتارشون با من به گونه ای هستش که انگار مشکل من رو مشکل خودشون میدونن یادم هستش سر یه درسی بود که بهم گفت فردا تو یه ردیف بشین تا بهت تو امتحان کنم و این کار رو هم کرد .

ایشون سر روز دانشجو تنها به من بین پسرا تبریک گفته بودن و اکثرنم وقتی باهم حرف میزنیم شبا تا دیر وقت حرف میزدیم ولی هیچ وقت نگفتیم که بهم علاقه داریم یا نه .

ایشون به حرف هایی که میزنم خیلی اهمیت میدن و اکثرن چشم میگن و مخالفت نمیکنن .

به لحاظ ارتباط چشمی و زبان بدن هم در وضعیت خوبی هستن یعنی ارتباط چشمی رو داریم و زبان بدنشون به سمت من هستش.

چند باری هم ازم تعریف کردن به طور مثال گفتن که خوش به حال پارتنرتون

رفتارشون با سایر پسراهم خیلی معمولی هستش ولی با من نه

ایشون خودشون یک سری اطلاعات شخصی رو به من دادن که من اصلن از ایشون نپرسیدم مثل روز تولدشون و شغل پدرشون و تعداد خواهر برادرشون رو .

ازم در مورد آینده پرسیده بودن که تو آینده میخوایی مهاجرت کنی یا نه

از لحظات خاص خودشم عکس فرستاده برام ، از غذایی که درست میکنه و یا شیرینی که درست کرده بود .

از ترس هاشم بهم گفته از چی میترسه و ...

هم چنین من بهش تولدش رو تبریک گفته بودم اونم تو مسیر برگشت به دانشگاه که با اتوبوس میریم و میاییم برام شیرینی درست کرده بود

به گفته ی خودش فقط برای من و خودش از اون شیرنی ها درست کرده بود و منم دارم استفاده میکنم

ما ترم یک هستیم و لطفن بگین که منظور ایشون چی هست

امرورم متوجه شدم که سر امتحان پایان ترم امروز که پسر های دانشگاه ازش تقلب میخواستن بهشون تقلب نرسونده

ایشون دیگه فامیلی ام رو نمیگن چون خودم ازشون خواستم که اسمم رو بگن .

ایشون داره پرپر میزنه و تو فاز عقاب گرفتی!!!

ضمنا ترم های اول عاشق نشید، هیجاناته و عوارض مدارس تفکیک جنسیتی که پیش تر داشتید ، معمولا جلوتر فروکش میکنه...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون ولی من ۲۱ و ایشون ۲۲ ساله هستن

بزار کمی بیشتر بگذره و سعی کن اونو با ملاک های مناسب تری بررسی کنی، پیش ازینکه دلبستگی توان تحلیل رو ازت بگیره!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

برادر عزیز،ما سالها پیش ترم یک بودیم،یادش بخیر.

دو حالت داره،یا ممکنه ارتباط اصلی زندگیت همین ارتباط باشه،شایدم این رابطه تموم شه،و در آینده رابطه دیگه ای شکل بگیره.در هر صورت از همین الان درست رفتار کن،صادق باش،اگه دختری از شما ،خوشش اومد ،شما نیومد ،رابطه رو شروع نکن،که اون رو شما حساب بیخود باز نکنه،(دیدم که طرف همین قضیه سر خودش اومده).این مورد هم باید زمان بدی.