2777
2789
به منم میگی حسش چطوره

توی اخرین دیداری که داشتید دعوا و بحث بینتون به وجود اومده که باعثش یه نفر هست کسی که کاملا نامحسوس داره براتون کار خرابی میکنه حسش خوب بوده ولی این شخص کاری کرده که بدبین شده بهتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی آدمی سهمت باشه حتی بعد ۱۰۰۰ سال هم ولی باز میاد سر راهت بهم اثبات شده:)

خیلی ها همو خواستن ولی نشد و ناکام موندن تو این دنیا

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
توی اخرین دیداری که داشتید دعوا و بحث بینتون به وجود اومده که باعثش یه نفر هست کسی که کاملا نامحسوس ...

عزیزمم قصدش جدی میشه باهام؟

ممنونم عزیزم

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

از من بگیدندا هستمچ زمانی ازدواج میکنم؟ ویژگی های اخلاقي و ظاهری همسرم رو بگو

لجبازی توی ازدواج دارید با خانواده به کسی علاقهمند میشید ولی اجازه ازدواج بهتون نمیدن و بعد از این تصمیم میگرید با کسی ازدواج نکنید یعنی میگید فقط حرف خودم باشه و بس و چیزی هم هست که بهش عمل میکنید

لجبازی توی ازدواج دارید با خانواده به کسی علاقهمند میشید ولی اجازه ازدواج بهتون نمیدن و بعد از این ت ...

مممنون.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.