2777
2789
میشه برامنم بگی. اسمم فتانه

به یه نفر علاقه داری اما اون نسبت بهت دو دله . مشکلاتت حل میشن . با توکل بر خدا و تلاش میتونی به موفقیت برسی . ازدواج و نامزدی با همسری خوش سیما و صاحبمقام خواهی داشت

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهر لطفا منم بگو . خیلی حالم بده ... بگو دوباره بهم برمیگرده ؟😔هنوز دوسم داره ؟ چرا کات کرد ؟

من نمیتونم جواب اینجور سوالا رو بدم فقط کلی میگم

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

برای من میگیری ؟میخوام ببینم کی از این شهرلعنتی میرم

من فقط کلی میگم

عزیزم برامن میگی؟حاجتروابشی میخوام ببینم کی از این شهرمیرم

خیلی صبوری تو زندگی .. طالعت تو برج سعده انشاا... همه چیز بر وفق مرادته. این راهی که انتخاب کردی به سودت هست

حالم خیلی بده اخرش چی میشه

دشمنی و بدخواهی براتون هست کسی که از اولش هم دشمنتون بوده ولی چیزی نشون نمیداده ولی الان کاملا این دشمنی رو نشون میده مشکلاتی رو براتون درست کرده که تا خوده این شخص رو کنار نزنید نمیتونید به چیزی که میخواین برسین از طرفی هم توان مقابله باهاش رو ندارید چون از نظر روحی بهم ریختید ولی در نهایت موفق میشید که هم این شخص رو کنار بزنید هم به چیزی که میخواین برسین چیزی که ازتون دزدیده شده بهتون برمیگرده منظورم یه شخص هست

عزیزم برامن میگی؟حاجتروابشی میخوام ببینم کی از این شهرمیرم

همسرت باعث ناراحتیت شده در حالی که تو بهش وفاداری. اینکه انسان کینه ای نیستی خیلی خوبه