2777
2789
عنوان

تاپیک پول تو جیبی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 55 پست

اینجا خیلی ها از زندگی تو رویاهاشون میگن و به دروغ مینویسن خیلیا هم باور میکنن

جانم کسی که چشم و دل سیر باشه خوشی و خوشبختیشو جااار نمیزنه

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

خب دیگه واقعیت رو نمیشه باور کرد چه برسه اینجا

همون اخه اینی. که گفتم. دلیل. طلاقشم. عجیب. بود میگفت. پسرم. چون. خانواده دختره. میخواستن. جداش. کنن از. ما. جدا شد. فکر کم پسره جوون. کار خوبم داره الان بالای 100تومن. حقوقشه خونه ام. پدر مادره. دادن. جهازم. دادن طلاهم خریده بودن خوب. این. چرا باید ول. کنه این شوهرو🤐 حتما. پسره. یه ایرادی. داشته. چون زنه. جلوما گفت. خونه دختر عین. لونه مرغه🤐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی از تاپیکای دیگم بفهمی دلم خوشه یا ن کو دل خوش . شوهرم خیلی بی احساسه فقط دارم میگذرونم

من دارم جدا میشم چون نمیتونم ادامه بدم دیگه اینجوری، همه هم بهم میگن نکن، میگن فقط بخاطر پول و اینکه هر چی بخوام انجام میده برام، حق اظهار نظر تو هیچ مسئله ای ندارم، اصلا اهمیت نمیده، با یه گلدون تو خونه فرقی ندارم. غریبه ایم، اونم با پول باج میده که بمونم

من دارم جدا میشم چون نمیتونم ادامه بدم دیگه اینجوری، همه هم بهم میگن نکن، میگن فقط بخاطر پول و اینکه ...

حداقل تازمانی که. پول جمع وجور نکردی. جدا نشو

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
حداقل تازمانی که. پول جمع وجور نکردی. جدا نشو

پول دارم و دارم کار خودمو راه میندازم، واسه همینم بقیه بهم عذاب وجدان میدن که خب پول رو اون داده که الان میتونی کار بکنی واسه خودت، میخوام بگم واقعا پول مهمه اما همه چیز نیست، دل آدم خوش نباشه هیچ سودی نداره

پول دارم و دارم کار خودمو راه میندازم، واسه همینم بقیه بهم عذاب وجدان میدن که خب پول رو اون داده که ...

کلا ادم. خوبی. نیست عزیزم؟

کلا ادم. خوبی. نیست عزیزم؟

انسان خوبیه ولی شوهر خوبی نیست، از آدما دوری میکنه، همیشه هر چی بگم در مورد آینده و زندگیمون میگه نه، مردسالاره، فقط خودش تنهایی تصمیم میگیره، و خیلی چیزای شخصی دیگه که اینجا نمیشه گفت،

انسان خوبیه ولی شوهر خوبی نیست، از آدما دوری میکنه، همیشه هر چی بگم در مورد آینده و زندگیمون میگه نه ...

ای بابا كاش. میشد با مشاوره. حل بشه. حالا پول. که نه حیف زندگی. و عمر. ادم