2777
2789
عنوان

تاپیک پول تو جیبی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کردی 35 تومن میگیره؟

اصلا. مردا به راحتی. پول نمیدن که

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

😐چ ربطی داره هعی عدالت کجاست اونی ک باید خودش کار کنه خرج زندگی شوهرش یا خانوادش بده

یک هرکی شوهر بهتر کرده عرضه و لیاقت داشته تو بگو تلاش کردم نشد نتیجه نداد تواین اوضاع اقتصادی بله ن ک نشستی اینجوری میگی عزیزم هرکسی یه عرضه ای داره خواهر شوهر من شوهرش تریلی داره اینقدر آدمای بی سیاستی در خرج کردن هستن ک هیچی ندارن حر لباس خوب خوردن خوب ولی ما لباس آنچنانی نداریم با یک سوم درآمد اونا زندگی بهتری داریم نمیگم ما شاخیم نه بخاطر این اقتصاد تو سه ماه فعلا 500تومن ضرر کردیم بله با حقوق 25تومنی 500یعنی دنیایی از پول بازم میگیم تلاش میکنیم و بجایی میرسیم اونم تلاش کرده شوهر بهتر گیرش بیاد

امام علی میگه ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خود مقایسه نکنید تو یه عکس از زندگیشون دیدی ولی فیل ...

بله درسته ولی خب دیدم کسایی که بی دغدغه کارت میکشن برای قر و فراشون ولی تو نمیتونی مثل بقیه دخترا باشی چون زندگیت خیلی چاله چوله داره بازم شکر

بله درسته ولی خب دیدم کسایی که بی دغدغه کارت میکشن برای قر و فراشون ولی تو نمیتونی مثل بقیه دخترا با ...

عیب نداره یکی داره یکی نداره ولی مقیاس زندگی دارایی نیست

هیچ انسانی بر دیگری برتری ندارد مگر به تقوا

در مورد دارایی هم بگم امنیت و سلامتی و نعمت ناشناخته هسان همین سلامتی رو داری شکر خدا کن خیلیا کشتی ندارن نمیتونن یه چایی و قند بخورن شده آرزو شون

((صل علی محمد یاور مهدی آمد))

اگر واقعیت بود میگفتم باور کن اما اینجارو نه باور نکن

اخه. مردم. دری. وری. زیاد. میگن. دوست. مامانم. پسرش. یه بار عقد کرد جدا شد زنه. میگع سال 99 که سی تومن. حقوقش. بوده. کل حقوقومیدادع زنه. بعد سال 94دوتومن. میداده دست. گل توباورت. میشه؟ در اخرم. دختره. طلاق. گرفت بهش. میگن گدا گشنه🤐🤐🤐🤐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اخه. مردم. دری. وری. زیاد. میگن. دوست. مامانم. پسرش. یه بار عقد کرد جدا شد زنه. میگع سال 99 که سی ت ...

ببخشید همون سال 99

اره خیلی جدی بود😂

من بیشتر از اون میگیرم ولی چه فایده، کو دل خوش، دلت اگه خوشه بچسب بهش زندگی رو میسازید با هم، هر کسی گرفتاری های خودشو داره جانم، همه چی پول نیست اما پولم مهمه تا وقتی دل خوش باشه، خیلیا میگن برو خدارو شکر کن خرج میکنه برات وضعت خوبه ولی دلم خوش نیست،

بله درسته ولی خب دیدم کسایی که بی دغدغه کارت میکشن برای قر و فراشون ولی تو نمیتونی مثل بقیه دخترا با ...

یه عده فکر میکنن من با شوهرم مرفع هستم ولی داستان اینجا ک من لباس برا دختر زیر دوسالم نمیخرم تا بتونم کف حیاط موزائیک کنم ماه ها خودمو شوهرم کلنگ و بیل زدیم تا کف حیاط درست کنیم تا پول کارگر ندیم بلههههه منه جوون بچه سال اینجوری زندگی میکنم جلو چشم بقیه بهترین حاضر میشم

اخه. مردم. دری. وری. زیاد. میگن. دوست. مامانم. پسرش. یه بار عقد کرد جدا شد زنه. میگع سال 99 که سی ت ...

خب دیگه واقعیت رو نمیشه باور کرد چه برسه اینجا

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من بیشتر از اون میگیرم ولی چه فایده، کو دل خوش، دلت اگه خوشه بچسب بهش زندگی رو میسازید با هم، هر کسی ...

میتونی از تاپیکای دیگم بفهمی دلم خوشه یا ن کو دل خوش . شوهرم خیلی بی احساسه فقط دارم میگذرونم