2777
2789
عنوان

از وقتی عقد کردم پدرم

977 بازدید | 56 پست

مجردی خیلی نازمو میکشید پدرم همه میگفتن چقدر دوستت داره

خیلی سعی میکرد از گل نازک تر بهم نگه و اگه ی وقت چیز کوچیکی میگفت سریع از دلم درمیآورد

از وقتی عقد کردم فرق کرده ی وقتایی جوری دلمو میشکنه با حرفاش صدای شکستن قلبمو میشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسودیش شده دخترو بردن

من که مجردم اما یادم میاد بابام یک هفته نخوابید وقتی آبجی دومین عروسی کرد و رفت همش بابام بغض کرده بود

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

بابای منه! دقیقا همینطوری میشن بعد بچه اوردنت که دیگه بدتر میشن. انگار ارزشت پیشش اومده باشه پایین.. ...

چقدر خوب ک یکی فهمید من چی میگم .....

در حالی ک هیچ کس جای تکیه ب پدرو نمیگیره

حسودیش شده دخترو بردنمن که مجردم اما یادم میاد بابام یک هفته نخوابید وقتی آبجی دومین عروسی کرد و رفت ...

نمیدونم ... چرا اخه با من آنقدر تیز شده 🥹 ناراحتی ی چیزه اینجوری رفتار کردن ی چیز دیگه

نمیدونم ... چرا اخه با من آنقدر تیز شده 🥹 ناراحتی ی چیزه اینجوری رفتار کردن ی چیز دیگه

اشکال ندارع عزیزم اخلاقیه دیگه به دل نگیر

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

چقدر خوب ک یکی فهمید من چی میگم ..... در حالی ک هیچ کس جای تکیه ب پدرو نمیگیره

میدونم چی میگی من سالهای اول ازدواج بخاطر تغییر رفتار بابام افسردگی گرفتم چون من خیلی نازپرورده بودم بعدش به قدری باهام بد شد که خودم هم مونده بودم مگه چیکار کردم... کم کم فهمیدم باباها همینن. بعد ازدواج از چشمشون میفتی. یه روزی میرسه که دیگه توی خونه اش راحت نیستی....