2777
2789
عنوان

کدوم کشور ها رفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه ده سالي هست كشور خارجي نرفتم دبي وسوريه و عربستان و تركيه رو رفتم همسرم چين به تازگي رفته ميگ ...

چرا میگی ایکیو پایین؟ یکم لطفا توضیح بده اخه من فکر میکردم مردم باهوشی باشن که

واقعا ، نمیدونستم چه کشور عجیبی، پس بقیه کشورها هم نباید اونها رو راه بدن کشورشون

کره شمالی مردمش اجازه خروج از کشور ندارن به دلیل کمونیستی و شستشو مغزی مردمش

یادمه یکی از دخترای ۱۳ سالگی فرار کرده بود به چین و کتاب ام داره گفته بود ما مفهوم چاقی رو نمیفهمیدیم چون برامون تعریف نشده بود و فکر میکردیم رهبر ما و خانوادش توی گرسنگی و بدبختی زندگی میکنن و نمیخوابن تا برا ما غذا بیارن وقتی وارد آمریکا شدم تازه بهم گفتن رهبر شما از چاقی داره میترکه و گرسنه نیس

کره شمالی مردمش اجازه خروج از کشور ندارن به دلیل کمونیستی و شستشو مغزی مردمش یادمه یکی از دخترای ۱۳ ...

چه بدبختن اونها باز، میگفتم کاش یه کشور مرفه بدنیا میومدم الان میگم خدا رو شکر کره شمالی نیستم

چرا میگی ایکیو پایین؟ یکم لطفا توضیح بده اخه من فکر میکردم مردم باهوشی باشن که

من كه نرفتم خودمم تعجب كردم شوهرم ميگه زن و مرد مثل تراكتور دارن كار ميكنن اون نزديك دو ماه برا كاري رفته بود ميگفت زن ميبيني كنار يه مرد داره بنايي ميكنه اما ميكفت مثلا تو رانندگي نميتونن همزمان هم موبايل صحبت كنن هم رانندگي كنن اونا با اينكه شهر هاي تجاريشون رفته بود نه توريستي ميگه به شدت تميز هواي پاك وزيباست يا مثلا رييس كارخونه با اينكه قراردادي نبسته بودن باهاش خودش اومده دنبالشون واصلا مغرور نبوده اما رفتارشون خيلي سرد هست مثل ما ايراني ها نيستن شوهرمن ادم احساساتي اي نيست اما اومده بود ميگفت دلم تنگ شده بود واسه اينكه يكي تو صورت يكي نكاه كنه حرف بزنه اينكه جطور هم دوستم و هم همسرم احساس كردن مردم عادي ايكيو بايبني دارن و اينقدر كشورشون پيشرفته هست را نميدونم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر