2777
2789
عنوان

کدوم کشور ها رفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 113 پست
کره شمالی اصلا توریست خیلی کم راه میداد تا قبل از کرونا با یه شرایط خاصبعد کرونا ام همین پارسال یه م ...

شوخی کردم بابا من از قم اونورتر زوری میرم🤣

سحر هستم دختر بختیاری معروف به مادیان چموش 🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا مسخره کنیم؟ کلی وقت داری

من وقتی بچه بودم با خانواده رفتم

ترکیه

ارمنستان

گرجستان

ژاپن

اسپانیا

یونان

ایتالیا

هند 😑😂

بعد 18 سالگی فقط امارات، ایتالیا و ترکیه

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

انلاین شاپ تقریبا بزرگ دارم و درامدم خداروشکر خوب بود اون موقع اما الان ۲۰۰هزارتومنم ته کارتم نیستاگ ...

برات آرزو میکنم یه روزی به آرزوت برسی ❤️ و کشورهایی که رفتی رو تیک بزنی

سرچ کن در مورد مدل های مختلف سفر کردن.... چند سال پیش زیاد همه در موردش میگفتن

با یه کوله پشتی سفر میکردن و هاستل میرفتن و .... تو هزینه ها صرفه جویی میشد

در حین سفر یا حتی توی اون کشور جدید هم کار پیدا میکردن

ماجراجویی جالبی هست

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

کشور قحطی بود....

کربلا رفته دیگه منم فقط همون بود نگفتم چون به نظرم خارج به حساب نمیاد😂 خودشم انقدر کثیف و چندش بود که حد نداشت

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

چرا مسخره کنیم؟ کلی وقت داریمن وقتی بچه بودم با خانواده رفتمترکیهارمنستانگرجستانژاپناسپانیایونانایتا ...

من عاشق کشورای اروپاییم

اما اگه برم حس میکنم مجبورم خانوادمو ببرم

و این برام یکم گرون درمیاد

اگه خودم تنها برم خیلی خوب میشه

هزینشم زیاد نمیشه

راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.

برات آرزو میکنم یه روزی به آرزوت برسی ❤️ و کشورهایی که رفتی رو تیک بزنیسرچ کن در مورد مدل های مختلف ...

قربونت برم مرسی از ارزوی قشنگت

راستی راجع به تاپیک اخرت که گفتی هیچوقت نباید

از قبل برنامه ریزی کرد

راستش باهات خیلی موافقم

منم برنامهریزی کرده بودم که امسال ۲تا از هدفامو تیک بزنم

که با قطعی اینترنت

تموم برنامه هام بهم ریخت

فهمیدم نباید از قبل ذوق چیزی رو داشته باشم

یا برنامه ریزی کنم براش

راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.

قربونت برم مرسی از ارزوی قشنگت راستی راجع به تاپیک اخرت که گفتی هیچوقت نبایداز قبل برنامه ریزی کردرا ...

خواهش میکنم ❤️ تاپیکت وسط حال نه چندان خوب امروزم، توش زندگی جریان داشت و واقعا از صمیم قلب خواستم که یه روزی لذت خواسته ات رو ببری

آره نمیشه خیلی برنامه ریخت....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

پاریسس چطوری بودیه توضیحح کوچولوو بده

خيلي دوسش داشتم ، البته تجربه نداشتم واسه انتخاب هتل زده بود ويو رو به برج ايفل ، من فك ميكردم در حد ٥ ده دقيقه پياده روي تا برج هست ، ولي هتلمون يه كم دور بود. كه سر اين خيلي هزيمه تاكسي شده بود چون مترو امنيت نداره خيلي حرفه ايي جيبت خالي ميكنن،مني كه عاشق كافه هستم بينظير بود، مردمشون خيلي كيوت و خوشتيپن ، دوست دارم تو تابستون برم هواش بهتر از زمستون هست

و طراحي شهريش خيلي جالب بود دقيق مهندسي منظم

دوست دارم باز برم ، يه سري رستوراناش كه خيلي خوبن و دكور كلاسيكي دارن

خيلي دوسش داشتم ، البته تجربه نداشتم واسه انتخاب هتل زده بود ويو رو به برج ايفل ، من فك ميكردم در حد ...

با خانواده رفتین ؟ من دوست دارم تنها برم ولی نمیشه

هزینه ها با خانواده واقعا زیاد میشه برام

ولی خیلی زیاد دوست دارم این شهرو