2777
2789
عنوان

کدوم کشور ها رفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 113 پست
اهرام مگ چی داره مصر مگ به ایران ویزا میده

خواهر پولم کجا بود ک ب فکر ویزاش باشم،عاشق اهرامم من.اینکه مصر یه زمانی چه مدلی بوده جالب نیس؟برامن هست.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر واقعا دوست داری

میتونی سبک زندگیت رو اینطوری انتخاب کنی

مثلا سبک سفر کردن که مخصوصا چند سال پیش خیلی ترند شده بود و همه در مورد بک پک (اگر اشتباه نگم و درست یادم باشه) میگفتن.... یا مثلا شغلت فریلنسری باشه و بتونی حین سفر درآمد داشته باشی و ....

انشالله اوضاع هم بهتر بشه و بتونی به آرزوت برسی

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

مالديو ، دبي،تركيه، پاريس

پاریسس چطوری بود

یه توضیحح کوچولوو بده

راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.

پارتیمون کلفته🤣

کره شمالی اصلا توریست خیلی کم راه میداد تا قبل از کرونا با یه شرایط خاص

بعد کرونا ام همین پارسال یه مسابقه دو ماراتن گذاشت که یه نفر از ایران رفت یه آقا از کشورا دیگه ام رفتن

گوشی رو هم چک میکنن موقع خروج بعد کلا دوسه تا ایرانی تا به حال رفتن شما چجوری رفتی ؟

مگ خارجی راه نمیدن؟

نمیدونم

فکر کنم نه

راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.

اگر واقعا دوست داریمیتونی سبک زندگیت رو اینطوری انتخاب کنیمثلا سبک سفر کردن که مخصوصا چند سال پیش خی ...

انلاین شاپ تقریبا بزرگ دارم و درامدم خداروشکر خوب بود اون موقع اما الان ۲۰۰هزارتومنم ته کارتم نیست

اگه یه روزی شرایط برگرده به حالت عادی

منم به این ارزوم میرسم

بزرگترین چیزی که از زندگی میخوام گشتن تموم دنیاست