2777
2789
عنوان

پاستای فوق خوشمزه

365 بازدید | 29 پست

امروز ی پاستا درست کردم خیلییی خوشمزه شد

پاستای فتوچینی باید بگیرید

۵ تاش اندازه ی نفر میشه توی اب جوش ۷ دقیقه بجوشونید با اب و نمک اب کش کنید

بعد توی ماهیتابه کره بریزید و قارچ رو سرخ کنید میتونید تیکه های کوچیک مرغ هم بریزید من نریختم بعد ی قاشق سر خالی ارد بریزید سرخ کنید بعد خامه و شیر رو باهم ترکیب کنید خامه در حد ی قاشق شیر هم ی پیمانه و نیم

بریزد توی مواد و صبر کنید غلیظ شه یکم

بعد ادویه ها جه شامل اویشن فلفل کمی نمک و نصف عصاره گوشت الیت هست رو بریزید فقط نمک کم بزنید عصاره خودش نمکیه

بعد دیگ پاستا ها رو به ماهیتابه اضاف کنید و قشنگ زیر رو کنید

و بعد نوش جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الفردو نبود احیانا؟؟

روزی خورشید از ماه خوشش اومد💛💛 🌞🌝پس تصمیم گرفت باهاش ازدواج کنه🙂🥲 اگه ماه میگفت بله خورشید از شدت خوشحالی میترکید🌛🌟🙃🙃و اگه میگفت نه خورشید تاریک تاریک میشد⛦⛦💛 پس ماه گفت نمیدونم🌧🌤🌕💙💙 و خورشید هر چندسال از ماه میپرسه فکراتو کردی ؟!!و به همین دلیل خورشید گرفتی رخ میده💛⛦🌙🌙🌖🌕🥲با افتخار تمام یه نویسندمممم🤗🤗

این پاستا آلفردوئهفتوچینی به اون مدله خوده پاستا میگن

میدونم نوع پاستاش فتوچینی هست

ولی الفردو درستش کردم از این پاستایی که به هم چسبیده میریزی تو ال باز میشه پاستای فتوچینی هست

ی بار این مدلی درست کنین عاشقش میشین

پاستا فقط پاستایی ک خواهرزادم درست میکنه

قوبونش برم واسه خالشم همیشه میفرسته😍😋

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨