ازکوچه اومدم بیام بیرون دنده یک بود ولی انگار باسرعت خیلی بالارفتم انقد بدشده الان میگفت ۵۰خرجشه
تاپیکت فیکه با دنده یک هرچقدرم تند بری ۵۰ میلیون خسارت نمیخوره
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
تاپیکت فیکه با دنده یک هرچقدرم تند بری ۵۰ میلیون خسارت نمیخوره
عزیزم شما بادنده چنداز کوچه میای بیرون اونم کوچه خیابون شلوغی که مدام باید ترمز کنی چون کل درعقب خطی تورفتگی و بادکردگی داره شوهرم از رو عکسش گفت ۵۰خرجشه البته باافت قیمتش گفت تازه منه بیچاره نمیدونستم درجلوهم رفته تو پرسید درجلو رفته تو گفتم نه بعد رفتم دیدم از درجلو گرفته تاسپر عقب یکسر کل در موج گرفته چندتا جاشم رنگش ترک برداشته حالا میخوای باورکن میخوای نکن تواین حالم حوصله ثابت کردن ندارم کاش هم فیک بود واللّه راضی بودم😭
عزیزم شما بادنده چنداز کوچه میای بیرون اونم کوچه خیابون شلوغی که مدام باید ترمز کنی چون کل درعقب خطی ...
من با یک میرم بیرون از کوچمون
تو مالیدی به ماشین یارو و رفتی همینجور
چطور ترمز نکردی؟
خسارت اون ماشین رو چیکار کردی؟
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد