2777
2789
عنوان

یه لحظه میاید توروخدا تصادف کردم حالم اصلا خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 3363 بازدید | 148 پست
Pdr نمیخواد بابا اگه ماشین خیلی خفن بود آره ساینا البته توهین نشه ما هم ساینا داریم

وا خب هر ماشینی باشه تو رفتگی بدون رنک پی دی از میخاد

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازکوچه اومدم بیام بیرون دنده یک بود ولی انگار باسرعت خیلی بالارفتم انقد بدشده الان میگفت ۵۰خرجشه

تاپیکت فیکه با دنده یک هرچقدرم تند بری ۵۰ میلیون خسارت نمیخوره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
تاپیکت فیکه با دنده یک هرچقدرم تند بری ۵۰ میلیون خسارت نمیخوره

عزیزم شما بادنده چنداز کوچه میای بیرون اونم کوچه خیابون شلوغی که مدام باید ترمز کنی چون کل درعقب خطی تورفتگی و بادکردگی داره شوهرم از رو عکسش گفت ۵۰خرجشه البته باافت قیمتش گفت تازه منه بیچاره نمیدونستم درجلوهم رفته تو پرسید درجلو رفته تو گفتم نه بعد رفتم دیدم از درجلو گرفته تاسپر عقب یکسر کل در موج گرفته چندتا جاشم رنگش ترک برداشته حالا میخوای باورکن میخوای نکن تواین حالم حوصله ثابت کردن ندارم کاش هم فیک بود واللّه راضی بودم😭

کاربر بی بی طلای سابقم که تعلیقم کردن

ان شالله چیزی نمیشه.

من اینو میشناسم بخدا ازالان تن و بدنم میلرزه بابام گفت اذیتت کرد زنگ بزن میام دنبالت ولی اخه بچمو چیکارکنم خدا دارم دق میکنم😭😭

عزیزم شما بادنده چنداز کوچه میای بیرون اونم کوچه خیابون شلوغی که مدام باید ترمز کنی چون کل درعقب خطی ...

من با یک میرم بیرون از کوچمون

تو مالیدی به ماشین یارو و رفتی همینجور

چطور ترمز نکردی؟

خسارت اون ماشین رو چیکار کردی؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من با یک میرم بیرون از کوچمون تو مالیدی به ماشین یارو و رفتی همینجور چطور ترمز نکردی؟خسارت اون ماشین ...

اصلا نمیدونم چرا هی رفتم بااینکه سریع دونستم گفتم یاخدااا رفتم اون یه ذره سپرش شکست انقد حالم بدبود که گفت برو خسارت نمیخوام من قبلش خال روحیم خوب نبود اصلا انگار ماشینو ندیدم اصلانمیدونم چطورشدمادردوست دخترم پشت سرم بود گفت چطور زدی از درجلو وای نیستادی گفتم باورمیکنی حس میکنم توحال خودم نبودم هی میرفتم هی میرفتم😭😭