2777
2789
عنوان

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید الا يا أهل العالم أنا المهدی 💚✨

| مشاهده متن کامل بحث + 7469 بازدید | 862 پست

الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم

اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ،

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ،

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ،

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ.

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَالْجانِّ،

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَعَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ،

وَأَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

⚜ سبک زندگی قرآنی

🍂پیرو هوای نفس نباشید🍂

🔸....لاتُطِعْ مَنْ أَغْفَلْنا قَلْبَهُ عَنْ ذِکْرِنا وَ اتَّبَعَ هَواهُ وَ کانَ أَمْرُهُ فُرُطاً.

(کهف/۲٨)

✅ و از کسانى که قلبشان را از یاد خود غافل ساختیم اطاعت مکن! همانها که از هواى نفس پیروى کردند، و کارهایشان افراطى است.

⚡️پیروی از هوای نفس و خواهشهای دل، باعث می شود که کارهای انسان، زیاده روی و افراط شود، و چنین شخصی از یاد خدا هم غافل میشود.

👈یعنی :

آدمهایی که دائم به حرف دلشون گوش میدن، هم افراطی میشن و هم غافل از یاد خدا.😱

در نتیجه :

کارهای خطاشون زیاد میشه.😢

#سبک_زندگی_قرآنی

━━━✥⃝@ayegerafy📿

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

🌺احادیث آخرالزمان🌺

پيامبر(ص): پس مي بيني كه گوش دادن به قرآن براي مردم بسيار سنگين است و گوش دادن به صداهاي باطل آسسان و فرح بخش شده است.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

▫️جناب عبدالعظيم حسنى نقل میکند:

خدمت مولایم امام جواد عليه السلام رسیدم.

مى‏خواستم از ايشان بپرسم كه: آيا قائم همان مهدى است يا غير اوست؟

قبل از اینکه من چيزى بگويم، امام جواد عليه السلام به من فرمود:

«قیام کننده ما، همان مهدی است

كه بايد در غيبتش، انتظارش را بكشند

و در دوران ظهورش، مطیعش باشند،

و او سومين نفر از نسل من است.

قسم به خدايى كه محمّد صلی الله علیه وآله را به نبوّت برانگيخت

و ما را به امامت ويژه ساخت،

اگر فقط يك روز از دنيا باقى مانده باشد،

خداوند، آن روز را آن قدر طولانی مىگرداند كه مهدی علیه السلام ظهور كند

و زمين را از عدل و داد لبریز سازد،

همان گونه كه از ظلم و ستم پر شده است...»

📚 کمال الدین باب۳۶، حدیث۱.

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

✨🌙

گاهیهمباخدایتخلوتکن .....

بگذاراشکهایتراببیند !

کسیبهتراز«او»سراغداری؟

رفقا قرار شبانه فراموش نشه 🌱

هم با امام زمانمون حرف بزنیم

هم دورکعت نماز شب بخونیم

التماس دعای فرج⚘️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

این آیه ایی که میخونید(أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ)امام صادق می فرمایند: مراد از مضطر در این آیه پسر من مهدیست..فرمود اون شب جمعه آخری که بناس فرداش بیاد..اون شب جمعه رو میاد مسجد کوفه ، بعد از نماز عشاء، اینقدر دل پسرم درد دارد که صورتشو میزاره رو خاک، از بعد از نماز عشاء تا طلوع فجر این چند ساعت هی اشک میریزد و داد میزند و می گوید:أَمَّنْ يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ..طلوع فجر که میشه جبریل میاد بشارت فرج میاره آقا پاشو..پشت به کعبه می دهد صدایی می زند که صدای دلربایش را عالم میفهمد..صدا میزند یا اهل العام انا المهدی ..

❗امام زمان چندین ساعت حالت مضطر به خودشون میگیرن

😭خدایا ظهور صاحب مارو برسون .خدایا بسه دیکه

#تلنگر♨️یه مقایسه بسیار عجیب۱_ چون اون آقا اهل مسجد هست و فلان اشتباه رو کرد، پس من دیگه مسجد نمیرم! ...

یه سوال خیلی مهم:!?️

۱_ چرا هیچ کس نمیگه (چون فلانی که چلوکباب می خوره، فلان اشتباه رو کرد من دیگه چلوکباب نمیخورم؟)

۲_ چرا هیچ کس نمیگه( چون فلانی که بنز آخرین سیستم رو سوار هست، دزدی کرد ، من دیگه بنز سوار نمی شم؟)

۳_ چرا هیچ کس نمیگه( چون فلان خانم که این همه طلا و جواهر داره ، فلان اشتباه رو کرد، من دیگه از طلا و جواهر استفاده نمیکنم؟)

چرا ما سریع از دین مایه میذاریم، نه از دنیا؟!

هیچ کس به غیر از پیامبر اسلام صل الله علیه و آله و ائمه طاهرین علیهم السلام معصوم نیستند.

پس هر کسی ممکنه اشتباه کنه.(انسان ممکن الخطاست، جایز الخطا نیست!)

📣اگه خیلی ادعا داری، از جیبت مایه بگذار، نه از دینت!!!

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

🥀

آیتاللهبهجت(ره):

دوستان آن حضرت (امامزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ) باید

دو مطلب مهم را رعایت کنند ؛

🔸یکی اینکه در شدائد برای فرج دعا کنند،

که خود همین مژدهای است برای اینکه شدائد به فرج متصل است.

🔸دیگر اینکه دعا کنند که ظهور آن حضرت

برای اهل ایمان ، همراه با عافیت باشد

و تا وقت ظهور با وجود بلاها و شدائد ،

استوار و ثابت قدم در دین و

عامل به تکلیف باشند.

#مولای_من 🥀

محـتـاجـيـم كـه بـيـايـى و آنـقـدر بـمـانـى

كـه يـادمـان بـرود

ايـن زنـدگـى قـبـل از شمـاچـگـونـه بـود..

•┈—┈—┈✿┈—┈—┈

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

#تلنگر

♨️یه مقایسه بسیار عجیب

۱_ چون اون آقا اهل مسجد هست و فلان اشتباه رو کرد، پس من دیگه مسجد نمیرم!

۲_ چون فلان کس که نماز میخونه، فلان کار رو انجام داد، پس من دیگه نماز نمیخونم!

۳_ چون فلان خانم که چادری هست، فلان اشتباه رو انجام داد، پس من دیگه چادر نمی پوشم!

🌺احادیث آخرالزمان🌺

الإمامُ عليٌّ عليه السلام ـ في وصفِ آخِرِ الزمانِ ـ : و ذلكَ زمانٌ لا يَنجُو فيهِ إلاّ كُلُّ مُؤمنٍ نُوَمَةٍ ··· لَيسُوا بالمَسايِيحِ ، و لا المَذايِيعِ البُذُرِ ، اُولئكَ يَفتَحُ اللّه ُ لَهُم أبوابَ رحمَتِهِ ، و يَكشِفُ عَنهُم ضَرَّاءَ نِقْمَتِهِ .حديث
امام على عليه السلام ـ در وصف آخر الزمان ـ فرمود : در آن زمان هيچ كس نجات پيدا نمى كند ، مگر مؤمنان گمنام بى آزار . . . كه نه فسادانگيز و سخن چينند ، نه چون زشتى ديگران را شنوند پخش كنند و آبرو ريزى كنند و نه سبك مغز و بيهوده گويند . خداوند درهاى رحمت خود را به روى آنان مى گشايد و از گزند خشم خود نگهشان مى دارد .

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

🔹چطور امام زمانی باشیم؟!

هرچی می تونی معرفت بیشتری به امام زمانت پیدا کن...

بیشتر یاد امام زمانت باش...

هر چی میتونی فضای زندگیتو امام زمانی کن...

#امام_زمان عج