kkdkfjdjskjdndj مدیر استارتر عضویت: 1404/10/02 تعداد پست: 52 عنوان مشاوره تحصیلی 66 بازدید | 6 پست مشاوره تحصیلی برای کنکور تاثیر داره؟ بیشتر مشاوره تاثیر داره یا کتاب کمکی و تست و اینا؟چه کتابی رو برای رشته تجربی سال اول پیشنهاد میدین؟میخوام از پایه شروع کنم 1404/11/08 | 13:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجبور عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 15474 معلومه کتاب کتاب نداشته باشی مشاور به درد نمیخوره از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست
kkdkfjdjskjdndj مدیر استارتر عضویت: 1404/10/02 تعداد پست: 52 معلومه کتاب کتاب نداشته باشی مشاور به درد نمیخوره نه میخوام ببینم در کنار کتاب میتونه کمک کننده باشه؟یا فقط وقت تلف کردنهچه کتابی بنظرتون خوبه؟
ni_nazi عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1655 الان کلاس دهمی یا دوازدهمی میخوای از الان شروع کنی ؟ بهتر راهنماییت کنم ببین مشاور نقش همراه و داره که مسیر و گم نکنی خودت ۴ ساعت نشینی برنامه نوشتن و اگه سوالی داری ازش بپرسی وگرنه نقش دیگه ای تو موفقیت شما نداره
kkdkfjdjskjdndj مدیر استارتر عضویت: 1404/10/02 تعداد پست: 52 الان کلاس دهمی یا دوازدهمی میخوای از الان شروع کنی ؟ بهتر راهنماییت کنم ببین مشاور نقش همراه و داره ... کلاس دهمآرهمرسی از راهنماییتون♥️🫶🏻
ni_nazi عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 1655 کلاس دهمآرهمرسی از راهنماییتون♥️🫶🏻 چه قوی چه ضعیف همشونو خیلی سبز بگیر بعد کاملا خوندیشون برو سراغ منابع بعدی خب اگه دهمی که الان دیگه آخر ساله اگه نهایی داری کتاب برا اونا بگیر
kkdkfjdjskjdndj مدیر استارتر عضویت: 1404/10/02 تعداد پست: 52 چه قوی چه ضعیف همشونو خیلی سبز بگیر بعد کاملا خوندیشون برو سراغ منابع بعدی خب اگه دهمی که الان دیگه ... آره پس خیلی سبز میگیرمخیلی ممنون🙏🏼🦋