2777
2789
تو فکرم بود پسرمو زن بدم کاش عروسم نقره قبول کنه 🥱

هیشکی قبول نمیکنه نقرع چیه

ببخشیدا وقتی طلا نمیتونه بخره یعنی توانایی قبول مسئولیت زندگی هم ندارع نه خودشو بدبخت کنید نه دختر مردمو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب این اوضاع ریزش؟؟؟ خیلی بعیده

ببین طلا از ۱۴ دو شبه شد۱۶/۳۰۰ بعد ریخت دو هفته سه هفته درجا زد تااا ۱۴/۵ اومد که هی گفتن فرصت وروده بخرید حباب منفی داره باز یدفعه اومد شد۱۵/۱۶ الانم شارپی رفت بالا یکم میاد پایین درجا میزنه باز شارپی میره بالا

قانون طلا اینه ۳ تومن افزایش ۲ تومن ریزش باز افزایش

همیشه صعودی ولی کف بندی خیلی مهمه تو طلا

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
ببین طلا از ۱۴ دو شبه شد۱۶/۳۰۰ بعد ریخت دو هفته سه هفته درجا زد تااا ۱۴/۵ اومد که هی گفتن فرصت وروده ...

کی وقت فروش ؟

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

دیروز صبح ۱۷ بودظهر شد ۱۸عصر شد ۱۸ و ۴۰۰صبح شد ۱۹ و ۳۰۰الانم ۱۹ و ۸۰۰

من یک ماهه یک میلیارد پول را خواستم طلا کنم نشده هس گفتم صبر کنم بیاد پایین ،،الان امروز کلا شد ۵ تا سکه !! دونه اای ۲۰۲ ،،حالا من خریدم سریع ریزش میکنه ،،به درک عمرمون رفت ریزش کنه بلکه وضع بهتر شه واسه همگی

من یک ماهه یک میلیارد پول را خواستم طلا کنم نشده هس گفتم صبر کنم بیاد پایین ،،الان امروز کلا شد ۵ تا ...

مبارکت باشه عزیزم

ببین طلا در درازمدت همیشه سوده ریزشم کنه باز دوباره پامپ میکنه میره بالا طلا که میخری هیچوقت کوتاه مدت رو در نظر نگیر

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

هیشکی قبول نمیکنه نقرع چیه ببخشیدا وقتی طلا نمیتونه بخره یعنی توانایی قبول مسئولیت زندگی هم ندارع نه ...

همسر من نامزد کردیم برا عیدی باید النگو میاورد نرسید پولش۲۵ میشد النگوم سال۴۰۲ خودم پول داشتم دادم دوتا النگو خریدم دادم بهش اوردن مراسم

خونه خریده بود دم عروسی تو فشار موند سرویس طلا میومد۸۰ تومن دیدم نداره۴۰ تومن اتلیه۲۰ تومن لباس۲۰۰ تومن تالار خونه خریدنم قوز بالا قوز

سرویس نقره خریدم روز عروسی انداختم ارزونم نبودا۵ میلیون دادم به نقره

طلا گرمی۳۵۰۰ بود گفتم سرش شکسته نشه تو دوست و اشنا

دوماه بعد عروسی برام یه سرویس خرید هزاربار زیباتر از سرویسی که برا عروسیم میخواستم

پول النگورو که دادم بودم خودم چند برابرش داد دستبند خرید هرچی پول دستش میاد اضافی باشه میده بمن میگه ببر طلا بخر خونرم به نامم زد

همیشه میگه من شرمنده بزرگواری توام خانوادم حمایتم نکردن ولی تو بااینکه عاشق طلایی پشتم وایسادی نذاشتی نداریمو هیشکی ببینه

زندگی همش اینا نیس مردام گناه دارن وگرنه کدوم مردی بدش میاد سر و دست زنشو پر از طلا کنه؟

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...