2777
2789

سلام زیبا

بستگی به دانشگاه و رشتتون و تعداد دانشجوهای هم رشتتون داره

مثلا اگه دانشگاهتون خیلی بزرگ نیس و از ترم و رشته شما گروه های دیگه ای وجود نداشته باشه ممکنه راحت تر باشه واستون

و در رابطه با رشته، مثلا برای علوم پزشکی کلاسهای تخصصی برای هر رشته جدا ارائه میشه به تعداد ظرفیت هم هس اصلا پر نمیشه

رشته های دیگه رو اطلاع ندارم ولی در کل برای کلاسهای تخصصی نگرانی وجود نداره حتی اگه پیش میومد فرضا دانشجویی درسی رو میفتاد، آموزش ظرفیت کلاس رو بالا میبرد که بتونن بردارن خلاصه بحث جا موندن وجود نداره نگران نباشید

دروس عمومی هم جدیدا برای دانشگاه ما همینطوری شده بود مثلا چن تا کلاس ارائه میکردن هرکدوم مخصوص یک رشته اینطوری باز کسی جا نمیموند ولی برای حذف و اضافه این محدودیت برداشته میشد معمولا یعنی هرکی از رشته ای میتونست اون کلاسو برداره فکر کنم

من خودم تا الآن که ترم آخرم هیچوقت مشکلی برام به وجود نیومد از جهت پر شدن کلاسا

واحدایی که باید هر ترم طبق چارتمون برداريم هم قبلش میفرستن فقط بهمون میگفتن عمومیا رو زودتر بردارید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز انتخاب واحد زود میری تو سایت ساعت ۱۲ شب به بعد معمولأ بازه یا صبح زود دروس رو طبق برگه انتخاب واحد پیشنهادی میتونی برداری ویکی دوتا اضافه تر هم میشه

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

ببین چارت رو کجا میتونم ببینم؟

یه آرایش ترمی دارید برای هر رشته و مخصوص دانشگاه خودتونه، اونجا کل واحدهایی که هر ترم ارائه میشه به صورت ترم به ترم مشخص شده به علاوه اینکه دروسی که پیش نیاز یا همنیاز دروس دیگه هستن هم اونجا مشخصه

معمولا اینو میتونید از طریق سایت دانشگاه ببینید یا به مدیرگروه بگید براتون ارسال کنه

اما هر ترم موعد انتخاب واحد که میشه خودشون چارت یا آرایش ترمی مربوط به همون ترم رو میفرستن میگن باید بر این اساس انتخاب واحد کنید

سلام ممنون عزیزممراحل پیچیده نداره؟راحته؟

خواهش عزیزم

نه چیز سختی نیس اصلا

ترم اولی که انتخاب واحد با خودتون هست، توضیحاتشو میدن براتون فیلم آموزشی ممکنه بفرستن راهنمایی میکنن نگران نباشید

من مراحل انتخاب واحد دانشگاه آزادو میدونم

برای ما اینطوریه که اول از طریق سایت آموزشیار منوی سمت راست گزینه درخواست/مجوز، مجوز انتخاب واحد نیمسال رو ثبت میکنیم، بعد از طریق منو گزینه ثبت نام دروس دانشجو باز میکنیم اول میریم زیرمنوی مدیریت پرداختها و بعد میریم حداقل پیش پرداخت شهریه، پرداختمونو انجام میدیم بعدم از همون منوی ثبت نام دروس دانشجو، زیرمنوی انتخاب واحد میزنیم بعد یه گزینه ادامه میاد اونم میزنیم بعد وارد گزینه انتخاب کلاس درس از دروس رشته دانشجو میشیم بعد یه سه نقطه میبینیم اونم میزنیم بعد پنجره جستجوی درس میاد یه کادر مربوط به کد درس هست یکی نام درس که هرکدومو داشتی سرچ میزنی (کد دروس رو هم اعلام میکنن قبلش و اگه اسم درسو مینویسی باید بین دو کاراکتر ٪ بنویسی مثلا: ٪تاریخ٪) بعد دیگه درسها میاد و میشه انتخابشون کرد بعد هر سری که یکی رو انتخاب کردی دوباره سرچ میزنی بعدی... تا همه رو انتخاب کنی

یه سری قلق ریزم داره اگه گیر پیدا کنه راه هس واسش

وسطشم ممکنه سایت چندین بار بندازتتون بیرون از اول باید وارد بشید. و منتظر بشید برای آیگپ کد بیاد خلاصه امیدوارم کارتون با آموزشیار نباشه😂😂😂

پس بدبخت شدم😑😂

بد شد که💔😅

معرفی میکنم آموزشیار کابوسی که هر ترم قراره باهاش روبرو بشید😂🥲

ولی نگران نباشید اونقدرام بد نیس فقط وقتایی که اوج شلوغیه یهو از ماتریکس خارج میشه کلا رد میده پس سعی کنید یه طور تنظیم کنید که به تایم شلوغی نخورید بهش مثلا اول وقت بپرید سرش اوضاع بهتره

مجوز انتخاب واحد هم اگه شب قبلش بگیرید بهتره یکم جلو میفتید

فیلم آموزش انتخاب واحد آموزشیار هم سرچ کنید میاره❤