2777
2789
شهرمون کوچیکه نه نکردم چون مدرک ازش ندارم و اون شهر بزرگ هست و الان چهارماهه گذشته نه پیامی داده ...

الان پخش کرده یا نه فقط تهدید بوده؟

عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین

اینجوری نگین هرکسی ممکنه یبار تو زندگیش اشتباه کنه حقش نیست سر یه حماقت کل زندگیش نابود شه که

ازش شکایت کن

ابلاغیه براش بره قبل از اینک پخش کنه شاید بترسه

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری نگین هرکسی ممکنه یبار تو زندگیش اشتباه کنه حقش نیست سر یه حماقت کل زندگیش نابود شه که

نترس اون میخاد دوباره فیلم لخت بدی بهش. غلط کرد اشتباه کردی نباید اعتماد میکردی . نترس کاری نمیکنه میدون پلیس پدرشو درمیاره.اصلا بیخیال و ارتباطتو کلا قط کن باج نده نترس.اون روانیه میخاد بترسونه احتمال پخش شدن کمه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

الان پخش کرده یا نه فقط تهدید بوده؟

نه چهارماه گذشته

تهدید کرد دوبار اگه باز عکس ندی و چت نکنی میفرستم اینارو برای فالوورات و ابروت رو میبرم منم بلاکش میکردم

نترس اون میخاد دوباره فیلم لخت بدی بهش. غلط کرد اشتباه کردی نباید اعتماد میکردی . نترس کاری نمیکنه م ...

ممنونم عزیز

منم همینکارو کردم برای دعا کنین

خدا میدونه چقد پشیمونم و چقد دارم عذاب میکشم

نه چهارماه گذشته تهدید کرد دوبار اگه باز عکس ندی و چت نکنی میفرستم اینارو برای فالوورات و ابروت رو ...

به بابات بگو ادبش کنه

عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین

بنده خدا سکته میکنه به مامانم گفتم خیلی غصه خورد خیلی شرمندم 😭 گفت ولش کن کاری نمیکنه کرد هم میگی ه ...

اخی

ایشالا که چیزی نمیشه عزیزم شاید درحد تهدید بوده

اخه میترسم واقعا هیچوقت نخواد کاری کنه و فقط تهدید بوده برای اینکه باز بهش نود بدم و پیام بدم یارو د ...

اره نترس

هیچ وقت جایی که هستی گیر نمیکنی مگر اینکه تصمیم بگیری همونجا بمونی!

دختر تو هنوزم به اون جریان فکر میکنی..؟ :)
رهاش کن.. این فکر کردنه بیشتر زندگیتو نابود میکنه..
فیلم ببین.. سریال ببین. کتاب بخون.. رمان بخون..
هرجور شده فکرتو از اتفاقی که برات افتاده دور کن..
و اونم کاری نمیکنه
نگران نباش