2777
2789
عنوان

پسرکلاس اول که 🤯

842 بازدید | 64 پست

بخواد بره خونه فامیل حتی همسایه غریبه بیرون رفتن تو کوچه بره بابچه های فامیل بازی کنه اصلا اذیت نیست ولی امان از اینکه بخواد بره مدرسه ازاسترس هرروز میگه نمیرم قبلشم حالت تهوع میگیره وهرخورده درمیاره بعدمیره ..طوری که الان تاعصرگشنه ست تومدرسه بگید چکارکنم افسرده ست ایا؟؟چشه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

سلام من معلم ابتدایی هستم

اصلا این حالت ها که گفتید نرمال نیستید،خدایی نکرده ممکنه چیزی ازارش میده تو مدرسه

خیلی از سال تحصیلی گذشته و بازم این حالت ها بهش دست میده مشخصه بشدت چیزی ازارش میده

حتما ببرید مشاوره کودک خیلی خطرناکه اگر جلوی اسیب نگیرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت بهشون مدارس دولتی بچهارو بیچاره میکنن از استرس قبل اینم ک بره مدرسه تو خونه باید با رفتار خودتون عزت نفس اعتماد بنفس استرس هرچی دیگ تقویت میکردین مقصر شماهم هستین ک جوری بار اوردی از هر عنتری تو اون زندان استرس بگیره

دیگه ببین محیط آموزشی چجوریه شاید از مربی یا مدیرشون میترسه شاید محیط کلاس براش ترسناک و استرس زاست یا همکلاسیاش اذیتش میکنن

باید با آرامش باهاش حرف بزنی ببینی چرا نمیخواد بره مدرسه

گاهی هم اصرار بیش از حد والدین برای بچه دل نگرانی درست میکنه که اگه نره مدرسه چی میشه

گاهی که خیلی حالش بده شده در حد حرف بگو حالا مهم نیست مدرسه رفتن اکه دوی نداری امروز نرو

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
سلام من معلم ابتدایی هستماصلا این حالت ها که گفتید نرمال نیستید،خدایی نکرده ممکنه چیزی ازارش میده تو ...

ببینید من دوماه اول به خاطر یه شرایطی مدرسه نفرستادم الان دو ماهه مدرسه میره و مطمئنم چیزخاصی تومدرسه آزارش نمیده اصلا ازروز اول میگفت نمیرم پارسال پیشم همین داستان بود

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
لعنت بهشون مدارس دولتی بچهارو بیچاره میکنن از استرس قبل اینم ک بره مدرسه تو خونه باید با رفتار خودتو ...

اره اینو قبول دارم. چون من خودم افسردگی دارم و بیش فعال هست بنظرت چکارکنم بهترشه الان چی میتونه حالشوبهترکنه

تمام ۱۲سال تحصیلم رو با زور و عذاب رفتم مدرسه

از مدرسه و معلمای بد متنفرم حالم بهم میخوره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم