2789
عنوان

سیگار

472 بازدید | 18 پست

از اوایل ازدواج فهمیدم‌ همسرم سیگار میکشه. جونمو قسم خورد که بزاره کنار. دیشب تو جیبش فندک دیدم. وقتی هم باهاش حرف زدم انگار ی چیز خیلی عادی بود.نمیدونم چیکار کنم. همسرم واریکوسل داره. همینجوریشم شانس بارداریمون پایینه..‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهر من اوایل ازدواج گفت یکی میکشم تفریحی گفتم باشه ولی تکرار نشه من خیلی حساسم

الاان11ساله دارم  دارم میجنگم توبه نکردهههههههههههههههههههه خیرندیده

ترک سیگار خیلی سخته

من شوهرم با بدبختی الان روزی ۲تا سیگار میکشه قبلا روزی ۲۰ تا میکشید خیلی با خودش جنگیده ولی نتونسته کامل بذاره کنار

باید زمانیکه هوس سیگار میکنه ی چیز تلخ بخوره شوهر من زنیون میخوره یا پودر لیمو عمونی

ولی در کل اگه رو پاکت سیگارم دیده باشی ی زنجیر رو ب پاش قفل کرده یعنی کمتر کسی میتونه ترک کنه

منم مثل توعم

😞😞😞

با این تفاوت ک همسرم هیییچ وقت قبول نمیکنه ک کشیده ولی بوی سیگار از دهنش میاد

چند وقته باب رفاقتو باهاش باز کردم( تو جیبش سیگار پیدا کردم، براش روشن کردم گفتم میدونم این روزا اعصابت خیلی خرده، بیا اگ آروم میشی بکش، اونم کلی خجالت کشیدو پاکت و سیگارو ریخت دور) از اون موقع خیلی کمتر میکشه و پیشرفتی ک کرده اینه ک وقتایی ک میکشه بوسم نمی کنه میگه برم دندونامو مسواک بزنم بعد،

هر وخ هم ک  نمیکشه میاد بوسم میکنه میگه تا ته ته گلومو بو کن اگ بو اومد هر چی گفتی برات میخرم😐 

البته من قبلا بهش گفتم وقتی بوی سیگار میدی دوس ندارم بوسم کنی

توم خیلی منطقی راجبه واریکوسل شوهرت و مضرات سیگار براش بگو

البته ن با دعوبا رفاقت بگو

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

آدامسای ترک سیگار هس اونا ب نظرتون تاثیری داره؟

ی مدت جای سیگار چایو قهوه بهشون بدین

این دکتر اورولوژیستتم شنیدم میگن کارشون خوبه!

فقط شنیدم!

واسه مشکل واریکوسلشون

دکتر سید امین میرصادقی!

آقا هستم،از درج جمله ها و ایموجی های عاطفی و احساسی در ریپلای پُستام و تاپیکام جدا خودداری فرمایید🛇😅امیدوارم بعضیا قبل از ترکیدن جواباشونو دیده باشن،تا مثلا الکی فک نکنن شاخ شدن😐😐😐
شوهر من اوایل ازدواج گفت یکی میکشم تفریحی گفتم باشه ولی تکرار نشه من خیلی حساسم الاان11ساله دارم&nb ...

پدرهمسرم سیگاری. تمام ریه و معدش نابود شده. نمیدونم چرا پدرش براش درس عبرت نمیشه

ترک سیگار خیلی سخته من شوهرم با بدبختی الان روزی ۲تا سیگار میکشه قبلا روزی ۲۰ تا میکشید خیلی با خود ...

خب این درست نیست. من به خاطر همسرم کارایی که دوس نداده نمیکنم مثل ارایش زیاد. بعد اون ی سیگارو نمیزاره کنار...

پدرهمسرم سیگاری. تمام ریه و معدش نابود شده. نمیدونم چرا پدرش براش درس عبرت نمیشه

تو گوششون نمیرههههههههههههههه اینااااااااااااااا کو گوش شنوا

آدامسای ترک سیگار هس اونا ب نظرتون تاثیری داره؟ ی مدت جای سیگار چایو قهوه بهشون بدین این دکتر اورو ...

نمیدونم شما کدوم شهرید. ما تو رشت پیش دکتر متخصص رفتیم. تا بجه دار نشدیم نمیتونه عمل کنه. بعدشم که خب شانسمون پایینتر از بقیه ادماست واسه بچه. سیگارم ک بدتر اسپرمو ضعیف میکنه...